Με υποσχέσεις αποχώρησε ο κ. Καραμανλής από το Λαύριο

Tropaio-news: Στην πρώτη επίσκεψη του τσίπρα  στο Λαύριο που τους  πούλησε φούμαρα, και μάλιστα των ξεσκόνιζαν και τον έγλυφαν, τώρα είχε σειρά ο Καραμανλής, που και αυτός ακολούθησε την ίδια τακτική, και πάει λέγοντας .

Το tropaio news το είχε επισημάνει εδώ και δυο χρόνια, ότι ο προαστιακός έχει πολλές αγκυλώσεις, κάποιοι τότε το έπαιζαν θριαμβευτές!!!

Ο υπουργός Υποδομών δεσμεύτηκε να εξετάσει εξαντλητικά όλες τις εναλλακτικές προοπτικές για την ανάπτυξη του λιμένος Λαυρίου και της ευρύτερης περιοχής

Ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων βρέθηκε σήμερα το έργο που κινδυνεύει να μετατραπεί σε κωμωδία. Πρόκειται για την επέκταση του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο Λαύριο, η οποία μαζί με την ανάπτυξη του λιμένα της πόλης συζητήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποίησαν ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατ. Αττικής, Θανάσης Αυγερινός και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς.

Όπως επεσήμανε ο κ. Καραμανλής, εξετάζεται η υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων «πάντοτε στο πλαίσιο μιας συνολικής εκτίμησης της βιωσιμότητάς τους και της αναπτυξιακής προοπτικής τους για την περιοχή». Διευκρίνισε μάλιστα ότι οι χρηματοδοτήσεις των έργων υπόκεινται στην έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προϋπόθεση της οποίας είναι οι μελέτες σκοπιμότητας και βιωσιμότητας.

Tropaio-news: Πρώτο Και Με Διαφορά!