Στόχοι Υποσχέσεις και Δεσμεύσεις από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κερατέας

Τropaio-news: Η ομάδα Κοινοτικό  Συμβούλιο  Κερατέας ,που αποτελείτε από αξιόλογους ανθρώπους, στην πρώτη τους συνεδρίαση διαπιστώσαμε, ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις ανταποκρινόμενοι πλήρως στα καθήκοντα που τους ανέθεσε η τοπική κοινωνία. Μιλούν για την επόμενη μέρα, τους στόχους που θέτουν και γνωστοποιούν τις προτεραιότητες για τα τέσσερα χρόνια θητείας.

«Θα προσπαθήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να υπηρετήσουν τα νέα τους  καθήκοντα για το κοινό καλό,  να βγάλουν περά ένα δύσκολο έργο γιατί τα προβλήματα του τόπου είναι πολλά και γνωστά.

Τα περισσότερα θα προσπαθήσουν να τα επιλύσουν τώρα. Όλοι μαζί με ενέργεια και πολύ μεράκι, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών της Λαυρεωτικής.

Πρώτη προτεραιότητα θα είναι ο καλύτερος συντονισμός όλων των αμέσων προτεραιοτήτων όπως βελτίωση στην καθαριότητα, διαμόρφωση η κεντρική πλατέα της Κερατέας, εγκατάσταση ανεμογεννήτριες στο Πηνειό Όρος, απομάκρυνση όλα τα εγκαταλειμμένα Ι.Χ. που μολύνουν το περιβάλλον,να προστατευτεί το μνημείο των παιζόντων, που είναι αφημένο στην τύχη του, με τα τραπεζoκαθίσματα να αλλοιώνουν το τοπίο και να προσβάλουν του νεκρούς!

Οι ομάδα θα έχει άμεση επαφή με τους  προέδρους  των οικισμών ώστε άμεσα το πρόβλημα να φτάνει στην αρμόδια υπηρεσία. Θα δοθεί βαρύτητα στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και στις γειτονιές και στους οικισμούς.

Ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους  στήριξε και τους  εμπιστεύτηκε το 87%. Θα καταβάλουν όλες τους  τις δυνάμεις ώστε να ανταποκριθούν στο θέλημα των συμπολιτών  και είναι σίγουροι ότι αυτά που θα δείξουν τα επόμενα τέσσερα χρόνια και αυτά που θα πετύχουν στην πόλη θα είναι τέτοια που θα καλύψουν τις απαιτήσεις των πολιτών.

Από τη θέση αυτή με τον δήμαρχο και τους αντιδημάρχους θα καταστρώσουν τα πλάνα για μια πιο όμορφη, πιο ευχάριστη και πιο έξυπνη Λαυρεωτική. Καταλήγει το Tropaio-news.

Tropaio-news: Πρώτο Και Με Διαφορά!