Στην Κερατέα …ευτυχώς που υπάρχει και φεγγάρι

Μιχάλης Σπυρόπουλος . Πάλι καλά που τις τελευταίες βραδιές στην Κερατέα έχει φεγγάρι και έτσι οι άνθρωποι στη περιοχή της πόλης της Κερατέας μπορούν και βγαίνουν έξω να περπατήσουν όταν πέφτει η νύχτα.

Γιατί αν περιμένανε από τα φώτα του Δήμου Λαυρεωτικής θα προχωρούσαν σαν τη… τυφλόμυγα μες στο σκοτάδι. Μία από τις περιοχές που βασιλεύει το σκοτάδι όταν πέφτει η νύχτα είναι η άνω πλατεία στην Κερατέα .

Σύμφωνα μάλιστα με επιχειρηματίες της περιοχής η πλατεία έχει στην κυριολεξία νεκρώσει ενώ όποιος πεζός τύχη και περάσει από εκεί κινδυνεύει να πέσει και να χτυπήσει αφού το σκοτάδι ζει και βασιλεύει!!!!!!!!!!

Τropaio-news: κ. Μιχάλη αναγνώστη, μην είστε τόσο πολύ απαιτητικός, η οικονομία χρειάζεται….. Για σκεφτείτε να μην πλήρωνε εξωτερικό φωτισμό ο πολίτης, τα συμπεράσματα δικά σας.

Το sait που λέγεται tropaio-news, κάνει αυστηρή κτητική αλλά καλόπιστη σε θέματα που άπτονται στο δήμο,  δυστυχώς  σε κάποιους δεν ιδρώνει το αυτί τους,  το  νοικοκύρεμα της Λαυρεωτικής, Φαίνετε  ότι  δεν τους αρέσει.

Εδώ  βλέπει κανείς  όλα τα παράξενα, τα φώτα ανάβουν την ημέρα, και το βράδυ είναι σβηστά. Αυτή είναι η καινούργια καινοτομία του δήμου;

Οι πολίτες ερωτούνε,   Τα εγκαταλελειμμένα    Ι . Χ πότε θα τα εξαφανίσετε από τους δρόμους;

Οι κάδοι των σκουπιδιών πότε θα απομακρυνθούν από κεντρικά σημεία που είναι διαλυμένοι και δείχνουν εικόνες ντροπής ;

«Δήμαρχε Λουκά σούταρε  τους ανεπαρκής  » Δείτε  Φώτο

Tropaio-news: Πρώτο Και Με Διαφορά!