Υπουργέ: «Η θα έχουμε σύστημα υγείας η κλείστε τα» Απίστευτο … έκλεισαν ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο για το 2022!

Απίστευτο … έκλεισαν ραντεβού σε δημόσιο νοσοκομείο για το 2022 Ραντεβού σε δύο χρόνια από σήμερα έκλεισε δημόσιο νοσοκομείο των Χανίων σε ασθενή για να κάνει μία γαστροσκόπηση- κολονοσκόπηση.

 Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η Τασούλα Χατζιδάκη, η μητέρα της πήγε να κλείσει ραντεβού για κολονοσκόπηση, και μπορεί να έφυγε χαρούμενη από το νοσοκομείο που κατάφερε να βρει ημερομηνία, όμως, δεν πρόσεξε ότι αυτό ορίστηκε για το 2022! «Λοιπόν αγαπητοί αρμόδιοι στο Υπουργείο Υγείας και τωρινοί και προηγούμενοι και επόμενοι… Η μαμά μου πήγε σήμερα στο Νοσοκομείο Χανίων να κλείσει ένα ραντεβού για να κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκοπηση.

Με πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά για να μου πει ότι τον άλλο μήνα ..σε μερικές μέρες δηλ….θα κάνει την εξέταση και ήταν πολύ χαρούμενη. Όταν όμως πήγε σπίτι και είδαν με τον αδερφό μου το χαρτάκι η απογοήτευση ήταν μεγαλη. Το ραντεβού έχει κλειστεί για το 2022. Όταν μου το είπε, σκέφτηκα να κλάψω ή να γελάσω;;; Λοιπόν γέλασα πολύ….μα πάρα πολύ.

Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ…  Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι σύστημα υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχουλά όλοι μας…. Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο και τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν…», έγραψε η γυναίκα και ανάρτησε την κάρτα επισκέψεως για του λόγου το αληθές.