Μαζέψτε τους!!!Κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς και βίας ομάδων Ρομά στην Κερατέα

Tο αστυνομικό τμήμα δεν αντιδρά…???μου φαίνεται ότι έχουν αποθρασινθοί και μήπως πρέπει να αντιδράσσουμε..??εμένα με έχουν κλέψει δύο φόρες ..να πάρω την καραμπίνα…???λύση εδώ και τώρα.

Andreas Koltsakidis

Περιστατικά βίας συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα με πρωταγωνιστές Ρομά όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Βάιος Σύρρος.

Συγκεκριμένα την περασμένη Παρασκευή στις 11 το βράδυ δύο ανήλικοι ΡΟΜΑ απειλώντας ότι έχουν μαχαίρια, προσπάθησαν να ληστέψουν έναν 16χρονο που περίμενε στον κεντρικό δρόμο έναν φίλο του προκειμένου να πάνε σε πάρτι που διοργάνωσε τάξη του Γυμνασίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, επιχείρησαν να του αρπάξουν τα ρούχα του και το κινητό του τηλέφωνο χωρίς αποτέλεσμα ευτυχώς.

Η απόπειρα ληστείας έγινε δίπλα από το φαρμακείο στην λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου 71.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες πάντα του ίδιου δημοσιογράφου, ένα ανήλικο κορίτσι ΡΟΜΑ, με ηλικία περίπου 14 χρόνων, τις τελευταίες μέρες κάποιοι εγκληματίες το εξαναγκάζουν να εκδίδεται κάνοντας “πιάτσα” στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου και Παύλου Μελά, στη στάση του υπεραστικού λεωφορείου.

Το κοριτσάκι φαίνεται ότι διαμένει σε κάποιο παράπηγμα κοντά στoν Άγιο Σεραφείμ Κερατέας.

Ενημερώθηκαν ήδη η αστυνομία και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Την ίδια στιγμή ένα βίντεο αποτυπώνει περιστατικό βίας στην κεντρική πλατεία της Κερατέας μεταξύ νεαρών που φαίνεται να κάνουν επιθέσεις εναντίον άλλων ατόμων. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων τα φαινόμενα βίας είναι συχνά, συμβαίνουν αντίστοιχα και στην πλατεία Καλυβίων και αποτελούν κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς ομάδων Ρομά.