Πιστολίδι στη Σπάρτη ανάμεσα σε αστυνομικούς και εμπόρους ναρκωτικών

Σκηνές φαρ ουέστ τα ξημερώματα της Τρίτης (21.07.2020) στη Σπάρτη, κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε περιοχή του Ταΰγετου για τη σύλληψη καλλιεργητών ναρκωτικών. Από την ανταλλαγή πυρών τραυματίστηκαν, ελαφρά, δυο αστυνομικοί της ασφάλειας Πατρών.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με την αστυνομία, όταν κλιμάκιο αστυνομικών, αποτελούμενο από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας, πήγε τα ξημερώματα σε ορεινή περιοχή του Ταΰγετου για τον εντοπισμό φυτείας ναρκωτικών και τη σύλληψη των καλλιεργητών.

Φαρ Ουέστ η Σπάρτη! Ανταλλαγή πυροβολισμών αστυνομικών με εμπόρους ναρκωτικών – Δυο τραυματίες

Καθώς οι αστυνομικοί πλησίαζαν στον χώρο της φυτείας δέχθηκαν πυρά από πολεμικό τυφέκιο (καλάσνικοφ) και πιστόλι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί.

Αμέσως διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Σπάρτης και -όπως διαπίστωσαν οι γιατροί- ο ένας φέρει τραύμα στο πόδι και ο δεύτερος τραύμα στην περιοχή του ώμου, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή τους. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, οι δύο αστυνομικοί πρόκειται να μεταφερθούν σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Εν τω μεταξύ, συνάδελφοι των τραυματισμένων αστυνομικών συνέλαβαν μετά τους πυροβολισμούς δύο αλλοδαπούς, ενώ οι έρευνες στην περιοχή συνεχίζονται.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ