Το TROPAIO-NEWS: Ευχαριστεί όλους τους αναγνώστες που επισκέφτηκαν την ιστοσελίδα μας από  26-2-εως 11-3 2018. Έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.  Δεν αναφέρουμε  αριθμό επισκεπτών γιατί κάποιοι θα μας πουν ότι λέμε  υπερβολές.  Όλοι ενδιαφέρονται  να μάθουν τον οι τους καινούργιους  υποψηφίους  Δημάρχους  του Δήμου Λαυρεωτικής ,  να ενημεροθούν και για άλλα θέματα ενδιαφέροντος.

Τα email  ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας …

Με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο  ανακαλύψαμε τις προθέσεις των  πολιτών. Τι γνώμη έχουν για   τα θετικά και τα αρνητικά του κ. Λουκά, του σημερινού δημάρχου της Λαυρεωτικής,  αλλά και του κ. Λεβαντή της αντιπολίτευσης .

Το TROPAIO-NEWS:  όπως και στο  παρελθόν έτσι  και σήμερα με την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που μας διακρίνει έχουμε αποδείξει ότι είμαστε η κορυφή στις επιτυχείς προβλέψεις.

Η ομάδα του TROPAIO-NEWS ερευνά και  επεξεργάζεται όλα τα στοιχεία  και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα  προβάλουμε  τι  ποσοστά αναλογούν στο καινούργιο σχήμα αλλά  και στον  κ .Λουκά και τον κ. Λεβαντή. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη.

Σας ευχαριστούμε που  επιλέγετε  το TROPAIO-NEWS για να ενημερώνεστε .

TROPAIO-NEWS: 4 Χρόνια δίπλα στον πολίτη!!!                                                                                    

Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!

Η καρδιά της ενημέρωσης κτυπάει ΕΔΩ!