«Κύριε Λουκά το ομολογώ….σας ψήφισα…Γιατί είχα την ελπίδα ότι ένας εκπαιδευτικός  άνθρωπος  θα έφερνε ελπίδα κ φρέσκες ιδέες στην πόλη μας.

Ωστόσο, κατά την θητεία σας θα ομολογήσω ότι η πόλη μας η Κερατέα είναι πιο βρώμικη από ποτέ, η πόλη έχει γίνει ένα ατελείωτο πάρκινγκ με χιλιάδες παραβατικές συμπεριφορές κ την απόλυτη ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο.

Θέλουμε μια καλύτερη πόλη για όλους, όχι σαν σκηνικό ταινίας στημένο μόνο για τους επισκέπτες κατά την θερινή σεζόν, αλλά όλο τον χρόνο για μας τους μόνιμους κατοίκους. Τα πεζοδρόμια και  δρόμοι είναι σε τραγική κατάσταση, καθημερινά πολίτες  τραυματίζονται

Ο φωτισμός ανεπαρκής περιβάλλον καφέ, Θα μπορούσα να σας αριθμήσω πολλά, που όλα έχουν άμεση προτεραιότητα.

Ωστόσο, το επιτελείο σας βλέπω ότι δεν  προσπαθεί  πραγματικά να οσφριστεί τις ανάγκες της πόλης…η στρατηγική σας είναι καταδικασμένη σε αποτυχία…

Γιατί κ. Δήμαρχε δεν έχετε καν τα μέσα για να επιβάλετε τα  όσα μας υποσχεθήκατε;;;

Ο κανονισμός είναι μια «φαντασίωση»  με μηδενική δυνατότητα εφαρμογής. Πέραν του ότι από τις διαδικασίες δεν λάβατε ποτέ υπόψιν σας τους καταστηματάρχες με τους οποίους ποτέ δεν διαβουλευθήκατε. Η πόλη κ η κοινωνία μαραζώνει και εσείς με την αποτυχημένη πολιτική σας.

Θλίβομαι και οργίζομαι γιατί είχα ελπίδες….Κύριε Λουκά το ομολογώ σας ψήφισα και το μετάνιωσα…

Μια παραπλανημένη ψηφοφόρο σας   Β . Λ

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!