Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να συγχαρώ δημόσια το «TROPAIO-NEWS»  θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκπλήρωση των στόχων σας που είναι απαραίτητος για την ενημέρωση στους πολίτες.

Η επιτυχία σας αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση, διότι είναι αποτέλεσμα σωστής και οργανωμένης προσπάθειας και μόχθου, αποδεικνύει δε περίτρανα την θέληση και τις υψηλές ικανότητες, που διαθέτετε.

Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους  στήριξαν τις προσπάθειές σας, παρά τις αντίξοες οικονομικές  και κοινωνικές συνθήκες, καθώς επίσης και στους φίλους σας, οι οποίοι συνέβαλλαν τα μέγιστα στην ορθή προετοιμασία σας.

Εύχομαι ολόψυχα για μια λαμπρή σταδιοδρομία. Ο καινούριος σας δρόμος να είναι καλά στερεωμένος. Με τις καλύτερες ευχές μου για μια ανοδική και δημιουργική πορεία.
Είμαστε περήφανοι για εσάς για ότι έχετε καταφέρει με τόσο κόπο και δουλειά.

Μην ξεχνάτε ότι η πλειοψηφία των πολιτών θα είναι δίπλα σας και θα σας στηρίζουν όπου αποτελεί την αφετηρία ενός νέου, ηλεκτρονικού εντύπου, που  η διάρκεια του οποίου θα αποκτήσετε σημαντικότατα εφόδια επιστημονικής γνώσης και κοινωνικής παιδείας . Αυτά θα είναι τα ισχυρά θεμέλια, στο μέλλον.

Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να έχετε πάντα επιτυχίες , καλή σταδιοδρομία και καλή δύναμη σε όλοι την ομάδα του tropaio-news που προσφέρουν τα μέγιστα.
Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!!!  Καθηγητής πληροφορικής Δημητριάδης  Σπύρος.

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!