Δήμαρχε Λουκά «Ο Φλεβάρης κι’ αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει» λέει η παροιμία. ΚΑΙ μαζί  με το καλοκαίρι που οσονούπω θα αρχίσει να… «μυρίζει» έχουν γεμίσει  ξανά την Λαυρεωτική, αδέσποτα σκυλιά.

ΕΠΙ τέλους δώστε λύση στο πρόβλημα αυτό.  ΕΧΕΙ καταντήσει «ΠΛΗΓΗ» για την Λαυρεωτική, τους κατοίκους και επισκέπτες της.  ΔΕΝ μπορεί  κυρίως ορισμένες ώρες και σε συγκεκριμένα μέρη, να κυκλοφορήσει με ασφάλεια κανείς.  ΕΙΧΑΜΕ  προσφάτως, ξανά επιθέσεις σε διερχόμενους.  ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ  γι’ αυτό;  ΑΝ ναι, τι κάνατε;

Τι προτίθεσθε να κάνετε γι’ αυτό; Αναρωτιόμαστε για μια ακόμη φορά, με την υπενθύμιση πως η καθημερινότητα του δημότη είναι καθοριστικό στοιχείο αξιολόγησης του έργου κάθε δημοτικής αρχής .

Ο αποστολέας   Σ . Κ

Το TROPAIO-NEWS:  Έχει  επανειλημμένα δημοσίευση το  πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες με της αγέλες των αδέσποτων  σκύλων.

Η εικόνα των αδέσποτων σκύλων,  είναι απαράδεκτη  να υπάρχουν ελεύθερες αγέλες σκύλων στην πλατεία  και στο λιμάνι, ζητούμε  μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο!!!

Δήξετε υπευθυνότητα και προστατέψτε τους πολίτες από  την ασυδοσία των σκύλων .

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!