Μέσω twitter τοποθετήθηκε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για την απόπειρα εισβολής του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στην ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει: «Ο Ρουβίκωνας για να στηρίξει τον Κουφοντίνα εισέβαλε το πρωί ακόμη και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Λογικό είναι, με τόση προστασία που απολαμβάνει από την κυβέρνηση. Αυτή είναι η «κανονικότητα» του κ. Τσίπρα».

Προσαγωγές στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής Καθαρίζεται ο χώρος έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από τα φέιγ βολάν που πέταξαν το πρωί μέλη του Ρουβίκωνα, τα οποία προσπάθησαν να εισβάλουν στο χώρο για να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα» έγραφαν τα φέιγ βολάν, μέσω των οποίων η αναρχική συλλογικότητα καλούσε στην αυριανή δίκη του Ρουβίκωνα στις 12 το μεσημέρι στα Δικαστήρια της Ευελπίδων.

Μετά την απόπειρα εισβολής, την οποία απέτρεψαν οι αστυνομικοί της φρουράς του υπουργείου, ο Ρουβίκωνας ανήρτησε ανακοίνωση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Μέλη του προσήχθησαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!