Γλυκές, ξεχωριστές και απολαυστικές γεύσεις,  μπορεί να συναντήσει ο ενδιαφερόμενος στο  Αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο  ROYMPANH.

Ποιοτικά και εξαιρετικά προϊόντα, «μαγευτικό» σχεδιασμό, φαντασία στην κορυφή,  ευχάριστα ξαφνιάσματα και φυσικά αληθινά, ζεστά και χαμογελαστά πρόσωπα, παρατηρεί κάποιος πηγαίνοντας στο  Αρτοποιείο – ζαχαροπλαστείο ROYMPANH.

Όλα αυτά πηγάζουν από την πολύχρονη πείρα. Η άμεση εξυπηρέτηση,  οι  καταπληκτικές τιμές είναι ασυναγώνιστες. Ο πελάτης μπορεί να έχει στη διάθεσή του μια πληθώρα από προϊόντα, όπως γλυκά, εποχιακά,  σιροπιαστά, σοκολατένια,  και άλλα ακόμα προϊόντα.

Η εμπειρία τους  στα παγωτά, με της απίθανες ποικιλίες γεύσεων, έχουν κατακτήσει  τα μεσόγεια.

Τώρα θα μου πεις, όταν σκέφτεσαι το παγωτό, δεν σκέφτεσαι τη δίαιτα.

Κι έτσι την παθαίνεις. Μην ανησυχείς όμως,O ROYMPANHS,  έχει φροντίσει για σένα.

Έχουν δημιουργήσει μια καινούργια σειρά παγωτών με χαμηλά λιπαρά και φυσικό γλυκαντικό Stevia, ενισχύοντας ταυτόχρονα την καθημερινή σου διατροφή με 20γρ. πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας.  Είναι φυσικά… φυσικές.

Πρωινές διαδρομές στην όμορφη Κερατέα, χωρίς καφεδάκι δεν γίνονται. Σίγουρα θα θέλεις να είναι ο καλύτερος και πιο δυνατός, ο πρώτος καφές είναι αυτός που σε φέρνει στα ίσια σου. Φτιαγμένος  εκείνη τη στιγμή μπροστά στα μάτια σας από την ομάδα ROYMPANH !!!

Κάθε μέρα σας προσφέρουμε το ζεστό ψωμί της ημέρας!
Παραδοσιακό, με προζύμι, καρβέλι, σικάλεως ή ολικής, πολύσπορο,πολυτελείας και τόσοι άλλοι τύποι για να κάνετε την επιλογή σας!
Μεγάλη ποικιλία θα βρείτε και σε μικρά αρτοποιήματα, που καλύπτουν γευστικά την ανάγκη για ένα γρήγορο και θρεπτικό γεύμα.
Μυρωδάτα κουλουράκια, ξεροψημένα κριτσίνια, αφράτα ή τραγανά βουτήματα.

θα μας  βρείτε στην ΚΕΡΤΑΤΕΑ Βασιλίσσης Σοφίας 36  από το 1805

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!