Σύμφωνα με τον Βασίλη Λεβέντη, «υπάρχουν 330.000 με τρεις συντάξεις και τι λέει η Ένωση Κεντρώων; Να συγχωνευτούν σε μία με ανώτατο πλαφόν 1.500 ευρώ

Υπάρχουν 1.200.με δύο συντάξεις. Και αυτοί να συγχωνευτούν σε μία, να ξέρουμε τι γίνεται. Υπάρχουν 80.000 πλούσιοι που δεν χρειάζονται τη σύνταξή τους» και πρόσθεσε:

«Υπάρχουν αργόμισθοι στους δήμους, στις ΔΕΚΟ, δεν θα τους βρούμε ποτέ; Δεν θέλω να τους βρούμε, για να χάσουν τη δουλειά τους, αλλά να τους μεταθέσουν στον ιδιωτικό τομέα σε τομείς που θα εργαστούν. Είναι “νεκρό” φορτίο ο αργόμισθος και κανένα κόμμα, επειδή “κουκουλώνουν” την “πελατεία τους”, δεν θέτει το θέμα αυτό. Έχουμε βάσιμες υποψίες ότι ένα 25%-30% των δημοσιών υπαλλήλων δεν προσφέρει τίποτα, παρά μόνο χειροκροτεί τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα όπου γυρίζουν».

Όπως εξήγησε ο ίδιος, «δεν πρέπει να γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά μετατάξεις στον ιδιωτικό τομέα. Δηλαδή, να μην προσλαμβάνεται για ένα μεγάλο διάστημα κανένας και να μεταφερθούν όλοι αυτοί οι υπεράριθμοι σε άλλες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα. Εάν στο δήμο Χαϊδαρίου κάποιος δεν κάνει τίποτα, με το να τον κρατάω εκεί είναι έγκλημα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Να μεταφερθούν σε ιδιωτικές εταιρείες που με τον νέο αναπτυξιακό νόμο θα κάνουν προσλήψεις. Και στο εξωτερικό οι ιδιωτικές εταιρίες προσλαμβάνουν από τα γραφεία ανεύρεσης εργασίας. Δεν κάνει ο βιομήχανος ό,τι θέλει».

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!