Ευτυχώς που υπάρχει το tropaio-news!

 

Mαρία. Ευτυχώς που υπάρχει ένα τόσο αξιόλογο κ προσεγμένο ηλεκτρονικό έντυπο   όπου μπορούμε να μπαίνουμε εμείς και τα παιδιά μας και να περνούν ευχάριστες και δημιουργικές ώρες.  Μιλάμε για το TROPAIO-NEWS.   Προσεγμένο ευγενικό κ επιστημονικά καταρτισμένο.

Αντώνης . Ένα μεγάλο μπράβο οφείλουμε να πούμε στo TROPAIO-NEWS  που με τα  σχολιά του  έχει καταφέρει μεγάλα πλήγματα  στη τοπική αυτοδικήσει στη Λαυρεωτική.

TROPAIO-NEWS: Το tropaio-news.  Έχει γίνει κυρίαρχος στη τοπική κοινωνία με ανατροπές στην τοπική αυτοδιοίκηση,  έπεται η συνέχεια και για  το 2019… Μια περιέργεια  που  έγινε συνήθεια και σήμερα είναι ανάγκη για τους  χιλιάδες αναγνώστες μας!

Δέκα  χρόνια μετά έχουν αλλάξει πολλά.  εκατοντάδες δημοσιεύσεις, εκατοντάδες χτυπήματα, αναφορές και αναρτήσεις που αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για τον τόπο μας κι έφεραν στην ειδησεογραφία την πεποίθηση πως «αφού το έγραψε το TROPAIO-NEWS… έτσι ακριβώς  είναι»!

Σε αυτά τα 10 χρόνια είδαμε τον κόσμο να αλλάζει, τη χώρα μας να περνά δραματικές στιγμές και να έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή και την κοινωνία.

Ένα μόνο δεν άλλαξε: ο τρόπος που εσείς αντιλαμβανόσαστε τη δουλειά μας και η σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που από την πρώτη στιγμή δείξατε απέναντι μας!

Σε αυτά τα 10 χρόνια εσείς οι ίδιοι μας αναδείξατε στην πρώτη γραμμή των ισοτόπων στις τοπικές κοινωνίες, επιβραβεύοντας την εργασία , τη συνέπεια και την καθημερινή προσπάθεια της ομάδας του TROPAIO-NEWS!

Γι’ αυτή τη στήριξή σας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και μια υπόσχεση: θα εξακολουθούμε να είμαστε συνεπείς και σταθεροί στις ιδέες μας, αλλά και… καλύτεροι στη δουλειά μας με μοναδικό γνώμονα τη δική σας ενημέρωση έχοντας πάντα κατά νου την ειλικρίνεια μας .

 tropaionews: H αριστεία επιβραβεύεται είναι σταθερά ηγέτης στο Ιντερνέτ

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!