Ο  Δήμος Ύδρας ζητά από τον Δήμο Λαυρεωτικής για το Σαν Τζόρτζι 1.000.000 !

TROPAIO-NEWS: «Γι’ αυτό οι πολίτες μας εμπιστεύονται». Το  Μάρτιο του 2018 είχαμε επισημάνει ότι τα χρήματα που έλαβε ο Δήμο Λαυρεωτικής, από το Σαν Τζόρτζι,θα τα διεκδίκηση ο Δήμο Ύδρας…

Αγωγή κατατέθηκε από τον Δήμο Ύδρας κατά του Δήμου Λαυρεωτικής σύμφωνα με την οποία ο Δήμος Ύδρας αξιώνει 1.000.000 ευρώ αναδρομικά και εντόκως για τη λειτουργία της ηλεκτροπαραγωγικής μονάδας της νησίδας Σαν Τζόρτζι.

Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης κατά την ενημέρωση στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο της 24ης Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος επεσήμανε ότι ο ΛΑΓΗΕ (Λειτουργός Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) και η ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας) έχει ήδη μεταφέρει, μετά από σχετικές προσβολές και την απόφαση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, τις άδειες από τον Δήμο Λαυρεωτική«στον«`Δήμο« Ύδρα.

Ενώ παραμένει άλλη μια πράξη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ώστε να κατατίθενται πλέον νόμιμα και σταθερά τα αναλογούντα χρήματα στον Δήμο Ύδρας στον οποίο ανήκουν και τα διοικητικά όρια της νησίδας.

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!