Κ.Η.Φ.Η. Μια Καλή  Ενέργεια  από το Δήμο Λαυρεωτικής

TROPAIO-NEWS:  Εγκαινιάστηκε  τη  Κυριακή  23  Σεπτεμβρίου  η νέα πτέρυγα του Κ.Η.Φ.Η  στη  Κερατέα. Η  μετακόμιση του  είναι μια  πολύ καλή  και έξυπνη  κίνηση!

O Κοινωνικός  Πολιτιστικός  Οργανισμός  δήμου Λαυρεωτικής  μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» Λαυρεωτικής  να  διοργανώσει  Σεμινάρια  εμψύχωσης τα οποία θα απευθύνονται σε άτομα της τρίτης ηλικίας.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν από  ψυχολόγο του προγράμματος με βάση τις αρχές της εκπαίδευσης ενηλίκων, δηλαδή με βιωματικό τρόπο και διάλογο, και θα ασχοληθούν  με θέματα που αφορούν την τρίτη ηλικία.

«H τρίτη ηλικία παρομοιάζεται συχνά με τη δύση της ζωής του ανθρώπου. Χρειαζόμαστε ένα νέο τρόπο σκέψης και μία νέα οπτική γι’ αυτό. Ας δώσουμε έμφαση στην αφθονία των λαμπερών χρωμάτων  που τη συνοδεύουν. Αυτά είναι τα χρόνια που μπορούμε να εκφράσουμε τους εαυτούς μας ελεύθερα όσο ποτέ άλλοτε, να εξερευνήσουμε όψεις της ζωής για τις οποίες ποτέ δεν υπήρξε χρόνος ή ευκαιρία. TοTROPAIO-NEWS   το έθεσε σωστά: «Δεν σταματάμε να παίζουμε επειδή γερνάμε, γερνάμε επειδή σταματάμε να παίζουμε»!»

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!