Έρχονται  Καινούργια  Σχήματα Στην Λαυρεωτική!!! 

TROPAIO-NEWS:  Στο δήμο Λαυρεωτικής  έρχονται υποψηφιότητες από  νέες  δυνάμεις.  Δημιουργούνται  καινούργιες  ομάδες   από αξιόλογους ανθρώπους που αγαπούν και θέλουν κάτι το διαφορετικό, κάτι άλλο στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Η είδηση ικανοποίησε την τοπική κοινωνία. Η αγάπη των συνδημοτών μας για τον τόπο τους, ώθησε πολλούς να δείξουν ενδιαφέρον για ενεργό συμμετοχή στο πρωτοφανές και καινοτόμο σύστημα διοίκησης από νέους ανθρώπους  .

Ένα σύστημα που θα ανασυγκρότηση τον Δήμο και θα τον νοικοκυρέψει σε όλες του τις βαθμίδες!  Με μια σειρά στοχευόμενων δράσεων… Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του TROPAIO-NEWS. Oι  επικεφαλής  είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και έχει αποφασιστεί   ο χρόνο που θα  ανακοινώσουν το νέο πολιτικό φορέα τους  άμεσα !

Αυτά προς το παρόν τα υπόλοιπα σύντομα, με συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές .

TROPAIO-NEWS. Τέτοιες πρωτοβουλίες δεν μπορεί να μην τις επιβραβεύει . Ό,τι καινούργιο γεννιέται είναι αποδεκτό από το σύνολο των πολιτών.

Επισημαίνουμε στους δημιουργούς  καλή επιτυχία…

Για να επιτευχτεί όμως ο στόχο σας, μακριά από ανθρώπους που είναι από υλικά κατεδάφισης  γιατί μόνο ζημία θα σας προκαλέσουν…

Ευχόμαστε ότι καλύτερο για τους πολίτες του Δήμου Λαυρεωτικής.

Oι  πρωταγωνιστές  μας τόνισαν,  θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε  το «TROPAIO-NEWS» και όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες  του που μοχθούν, καθημερινά για να ενημερώνεται σωστά  o  πολίτης .

Θέλουμε ειλικρινά  να  είχαμε δίπλα μας  το «TROPAIO-NEWS» να επιβλέπει την πορεία του Δήμου και να μας  κάνει  την καλόπιστη κριτική του, γιατί μόνο  έτσι δεν θα αποτύχουμε σαν Δήμος.

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!