Η Παραπληροφόρηση δεν ισχύει στο TROPAIO-NEWS!

TROPAIO-NEWS: Σας ευχαριστούμε για τα μηνύματα σας από καντάδες πολίτες για τα αξιόλογα θέματα μας. Η ψηφιακή τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πολίτες όχι μόνο να ενημερωθούν από όποιο μέσο επιθυμούν, αλλά και να γίνουν οι ίδιοι παραγωγοί ειδήσεων και σχολιαστές υποκαθιστώντας σε μεγάλο βαθμό τους παραδοσιακούς επαγγελματίες δημοσιογράφους. Έτσι καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ενημερώνονται και ενημερώνουν συνανθρώπους τους μέσα από το Διαδίκτυο, ενώ την ίδια ώρα τα παραδοσιακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης χάνουν καθημερινώς αναγνώστες .
Παράλληλα οι νέες γενιές εθίζονται στη δωρεάν ενημέρωση και αναρωτιούνται για ποιο λόγο πρέπει να υπάρχουν επαγγελματίες δημοσιογράφοι και επαγγελματίες σχολιαστές, αφού ο καθένας μπορεί να κάνει αναρτήσεις στο Facebook. Ως επαγγελματίας δημοσιογράφος απαντώ λοιπόν ότι η ανάρτηση σχολίων στο Facebook δεν έχει καμία σχέση με την δημοσιογραφική άσκηση κριτικής σε πρόσωπα της εξουσίας.
Ο δημοσιογράφος που θα ασκήσει κριτική όχι μόνο θα συναντηθεί πάλι αύριο με τον πολιτικό που έκρινε, αλλά θα πρέπει να έχει και καλή σχέση μαζί του προκειμένου να του δώσει την είδηση. Γι’ αυτό πολλά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προτιμούν να έχουν καλές σχέσεις με όλους .
Το TROPAIO-NEWS: Προτιμά να έχει καλή σχέση με τους αναγνώστες του, και να ασκούν σκληρή κριτική στην εξουσία ακόμα και όταν αυτή παίρνει σωστά μέτρα. Ελάχιστα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ειδικά στην Ελλάδα) εκφράζουν σταθερές θέσεις και ασκούν κριτική στην εξουσία, αλλά και στους πολίτες, με γνώμονα αυτές τις απόψεις και όχι όπως φυσάει ο άνεμος! Εμείς λειτουργούμε με μοντέλο και τρόπο σκέψης σε όλα τα θέματα.

TROPAIO-NEWS: Η δέσμευσή μας είναι να λειτουργούμε υπεύθυνα, να παράγουμε ειδήσεις υψηλής ποιότητας, να μειώνουμε διαρκώς το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα και να δημιουργούμε όφελος στο κοινό μας.

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!