Ο Αλληλοσεβασμός και οι Ανθρώπινες Σχέσεις…

Γράφει ο Γιώργος Φλεβάρης. Μέσα από τη διαχρονική μου διαδρομή ως Αρχισυντάκτης του tropaio-news, τα τελευταία (6) χρόνια υπηρέτησα την κοινωνία με συνέπεια, εντιμότητα και ανιδιοτέλεια, μακριά από τη διαπλοκή, τη διαφθορά τα άνομα οικονομικά συμφέροντα και τις προσωπικές ατζέντες.

Είχα την τιμή να με εμπιστευτούν εκατοντάδες συμπολίτες μου και να με συγχαρούν γι’ αυτή μου την ενέργεια ήταν για μένα η καλύτερη ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά και την συναίνεσης που ακολούθησα. Μοναδικό μου κέρδος η αναγνώριση, ο αλληλοσεβασμός και οι ανθρώπινες σχέσεις με τους συμπολίτες μου, οι οποίες κτίστηκαν και δοκιμάστηκαν σε συνθήκες δύσκολες και παραμένουν μέχρι σήμερα ισχυρές και αναλλοίωτες.

Όλοι γνωρίζετε την προσπάθεια μου να διεκδικήσω μια θέση στην ενημέρωση και το κατάφερα στο ακέραιο.

Πίστευα πως η ενέργεια μου σύνεσης, συλλογικότητας και συνένωσης δυνάμεων, που τόσο ανάγκη έχει η πόλη μας. Για μια υπερκομματική αντιμετώπιση των προβλημάτων μέσα σε συνθήκες διαφάνειας και δημοκρατίας, με τους πολίτες πρωταγωνιστές, μακριά από υπερβολές, ακρότητες και αυταρχισμούς, που έχει σαν αποτέλεσμα το διχασμό της κοινωνίας.

Ποτέ μου δεν πολιτεύτηκα με ρεβανσισμό αλλά ούτε το πολιτικό μου ήθος και η παιδεία μου, δεν μου δίνουν το δικαίωμα να βάλω σε δίλημμα τους συναγωνιστές μου και τους συμπολίτες μου, που πίστεψαν σε μένα τόσα χρόνια και πορευτήκαμε μαζί.

Όμως, διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μου ότι θα είμαι παρών και στο πλευρό τους, με την πόρτα ανοικτή και θα συνεχίσω όπως έκανα μια ζωή να εργάζομαι μαζί τους για το κοινό συμφέρον των πολιτών.

Το TROPAIO-NEWS:Eχει αποδείξει της ικανότητες του, οι πολίτες μας το αναγνωρίζουν με τα καθημερινά μηνύματα στο ηλεκτρονικό μας έντυπο, και έτσι θα συνεχίσουμε.

TROPAIO-NEWS: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!