«Δημοσκοπήσεις μαϊμού»

TROPAIO-NEWS: Η Αξιόλογες  δημοσκοπήσεις γίνονται στους δρόμους και στα καφενεία!Το πολιτικό σύστημα έχει επιστρατεύσει εκτός από τα κανάλια της διαπλοκής και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων.

.Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων πάντοτε αναλαμβάνουν το βρόμικο ρόλο να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη με κατασκευασμένα γκάλοπ.

Καταργώντας κάθε έννοια δεοντολογίας το μόνο που έκαναν είναι να υπογράφουν τις δημοσκοπήσεις με τα κατά παραγγελία ποσοστά.

Η αθλιότητα τους αποκαλύφθηκε σε όλο τους το μεγαλείο όταν άλλα ποσοστά έδιναν για κάθε κόμμα και άλλα έβγαιναν από τις κάλπες.

Όταν γελοιοποιήθηκαν, μετά το αποτέλεσμα, άρχισαν να προβάλουν διάφορες δικαιολογίες αλλά ο κόσμος κατάλαβε ότι έχει να κάνει με σεσημασμένους απατεώνες. Για ένα μεγάλο διάστημα οι εταιρείες αυτές βρίσκονταν σε απόγνωση αφού κανείς δεν τις εμπιστευόταν για τη διενέργεια δημοσκοπήσεων.

Για να γνωρίζουν και οι αναγνώστες μας, όσο πιο στημένα είναι τα ερωτήματα τόσο πιο θολό το τοπίο ή μάλλον τόσο πιο υπέρ όποιου πρέπει να ευνοήσει.

Παραδείγματος χάριν, πόσο πιο διαφορετικό θα ήταν το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης αν αναφέρονταν: Πιο κόμμα πιστεύετε πως μπορεί να υλοποιήσει το πρόγραμμα του;

Δεν φτάνει που είναι «μαϊμού» η συγκεκριμένες  δημοσκόπησης , «μαϊμούδες» είναι και εκείνοι που τις παρήγγειλαν ενώ το μόνο που προσπαθούν να απαξιώσουν είναι εκείνο που τους πονάει περισσότερο.

TROPAIO-NEWS: Η φωνή μαs! Ακούγεται παντού !