Προσοχή στους  Τοξικούς  ανθρώπους!!!

tropaio-news:Στις Δημοτικές εκλογές  πολλοί τοξικοί τύποι θέλουν να  εισχωρήσουν  σε συνδυασμούς, εάν οι επικεφαλής τους δεν τους αντιληφθούν έγκαιρα, στην πορεία θα έχουν μεγάλα προβλήματα.

Πολλοί λένε ότι η περισσότεροι άνθρωποι είναι τοξικοί. Αν επιτρέψεις έστω και σε έναν από αυτούς, σύντομα θα ανακαλύψεις πόσο εύκολα αυτός ή αυτή μπορεί να σε κρατήσει πίσω. Οι τοξικοί άνθρωποι σε οδηγούν στην τρέλα γιατί η συμπεριφορά τους είναι τόσο ενοχλητική. Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε ότι η συμπεριφορά τους μπορεί να βασίζεται στη λογική.

Οι τοξικοί άνθρωποι αψηφούν τη λογική. Κάποιοι είναι ευτυχείς στην άγνοιά της αρνητικής επιρροής που μπορεί να έχουν σε ανθρώπους γύρω τους και άλλοι φαίνεται να παίρνουν ικανοποίηση με το να δημιουργούν χάος και να φτάνουν τους άλλους στα όρια τους.

Όσο κι αν είναι σημαντικό να μαθαίνεις διαφορετικούς ανθρώπους, οι πραγματικά τοξικοί άνθρωποι δε θα αξίζουν ποτέ το χρόνο και την ενέργειά σου -και καταναλώνουν πολύ και από τα δύο. Οι τοξικοί άνθρωποι περιπλέκουν τα πράγματα χωρίς λόγο, προκαλούν διαμάχες και το σημαντικότερο, στρες. TROPAIO-NEWS: Η φωνή μαs Ακούγεται παντού !!!