Πραγματοποιήθηκε ο Απολογισμός έργων 2014-2019 για τη Δημοτική Ενότητα Παιανίας

Σπύρος Στάμου, Δήμαρχος Παιανίας: «Οι πράξεις λένε πάντα την αλήθεια»

Τον Απολογισμό έργου της για την πενταετία 2014-2019 στην Δημοτική Ενότητα της Παιανίας πραγματοποίησε η Δημοτική Αρχή Παιανίας – Γλυκών Νερών σε δημόσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στο Μουσείο Βορρέ, με την συμμετοχή εκπροσώπων συλλόγων και εκατοντάδων πολιτών – Παιανιώτες στο σύνολό τους.

Ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Στάμου αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που έγιναν την πενταετία 2014-2019 αλλά και σε αυτά που έχουν ήδη προγραμματιστεί και αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα.

Ιδιαίτερες ήταν οι ευχαριστίες του Δήμαρχου Παιανίας προς τον κ. Θανάση Μαρτίνο για τη χορηγία κατασκευής του νέου υπερσύγχρονου δημαρχιακού μεγάρου, ενώ το γεγονός ότι ο Δήμος Παιανίας – Γλυκών Νερών επιλέχθηκε να είναι και ο πρώτος Δήμος στην Ανατολική Αττική όπου θα κατασκευαστεί η αποχέτευση, τονίστηκε μ’ έμφαση.

Μία ακόμα πρωτιά για τον Δήμο Παιανίας – Γλυκών Νερών είναι ότι είναι απαλλαγμένος από χρέη, κάτι για το οποίο ο κ. Σπύρος Στάμου δεν παρέλειψε να τονίσει με έμφαση, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες του, για την τιτάνια προσπάθεια τους καθόλη την πενταετία.

Πολλοί αυτοδιοικητικοί της Ανατολικής Αττικής παρακολούθησαν την εκδήλωση τουΑπολογισμού, μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν: ο δήμαρχος Μαρκοπούλου και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Μεθενίτης, ο αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κι εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Σμέρος, οιυποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Γεωργία Μπαντούνα, Χριστίνα Τσαντούλη και Χρήστος Καλαποθαράκος και Χριστίνα Παπαθανασίου -όλοι τους με τον Συνδυασμό του ΓιάννηΣγουρού- οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Ιωάννα Κουλουβράκη, ΧριστίναΛυμπερόπουλου και Θανάσης Κατσιγιάννης με τον Συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη, οδημοτικός σύμβουλος Παλλήνης και πρόεδρος της ΕΝΑ Νεκτάριος Καλαντζής.

Το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί ανάλογη εκδήλωση και στα Γλυκά Νερά για τον Απολογισμό έργων που έχουν πραγματοποιηθεί στην εν λόγω Δημοτική Ενότητα, καταδεικνύοντας έτσι -από πλευράς Δημοτικής Αρχής- πόσο ισότιμα υπολογίζονται, εκπροσωπούνται και αναδεικνύονται τόσο η Παιανία όσο και τα Γλυκά Νερά.

 *Αδειοδότηση, νομιμοποίηση και έργα υποδομής σε Αθλητικούς χώρους *Αποχέτευση

*Νέο Δημαρχείο

*Νέος στόλος και όρχος οχημάτων

*Έργα στα σχολεία«

*Σπίτι του Βόλεϊ» –

*Ολυμπιακά Ακίνητα

*Μέριμνα για τα αδέσποτα

*Λειτουργήσαμε τον4ο Βρεφονηπιακό Σταθμό

*Πολιτισμός και Τοπικοί Σύλλογοι

*Αναβίωση των αγώνων «Σκιάδεια»

*Έργα στα σχολεία

*Παιδικές χαρές

*Νηπιαγωγείων & Παιδικών Σταθμών

* Ανάπλαση 12 παιδικών χαρών

*Δημοτικά Ιατρεία

*Κομποστοποίηση

*Συμβουλευτική Γονέων

*Ελεύθερο Λαϊκό Πανεπιστήμιο

*Κοινωνικό Φροντιστήριο

*κοινωνική πολιτική

*πρόνοια Δράσεις για την Υγεία

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Παιανίας.

 

TROPAIO-NEWS: Η φωνή μαs Ακούγεται παντού !!!