Σενάρια επίθεσης του 6ου στόλου στην Τουρκία και απόβασης στρατευμάτων στη Χίο.

Σύμβουλος του Ερντογάν στο Twitter: Ο λαός θα σταματήσει το βρόμικο σχέδιο εισβολής των ΗΠΑ.

Για σενάρια «εισβολής» στην Τουρκία από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με την βοήθεια της αντιπολίτευσης στην μετεκλογική περίοδο κάνει λόγο ο έμπιστος σύμβουλος του Ταγίπ Ερντογάν Metin Kulunk, σύμφωνα με το sigmalive.com

Σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, ο ισλαμιστής φίλος του Τούρκου προέδρου μιλά για επιχείρηση «Δούρειος Ίππος» εναντίον της Τουρκίας, για ηλεκτρομαγνητική επίθεση με σκοπό την καταστροφή των ηλεκτρονικών υποδομών της χώρας και για προσπάθεια καταστροφής της οικονομίας και ανακήρυξη παράλληλης κυβέρνησης.

Προκειμένου να στοιχειοθετήσει τα σενάρια του, επικαλείται πρόσφατο δημοσίευμα της Yeni Safak το οποίο κάνει αναφορά στο βιβλίο «Fleet Tactics and Coastal Combat» του Captain Wayne P. Hughes Jr και του Nαυάρχου Robert P. Girrie, όπου υπάρχει ένα κεφάλαιο με τίτλο «Ο Πόλεμος του Αιγαίου», σύμφωνα με το οποίο ο 6ος Αμερικανικός Στόλος σε συνεργασία με Κύπρο-Ελλάδα στρέφεται εναντίον της Τουρκίας.

Τίτλος του άρθρου της Yeni Safak ημερομηνίας 29 Μαρτίου 2019, δυο δηλαδή μέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, είναι «Ο 6ος στόλος θα επιτεθεί στην Τουρκία».

Σύμφωνα με το σενάριο του βιβλίου, η Ελλάδα σχεδιάζει να μεταφέρει πυραύλους στην Κυπριακή Δημοκρατία. Η Τουρκία ανακοινώνει την πρόθεσή της να αντιδράσει μεταφέροντας ισχυρές ένοπλες δυνάμεις στο νησί προκειμένου να χτυπήσει το Ελληνικό ναυτικό.

Ακολούθως, σύμφωνα με το σενάριο του βιβλίου, κοντά στην Κύπρο σπεύδει το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «Harry Truman» και άλλα πλοία του αμερικανικού στόλου προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Τουρκία.

Επιπλέον υπάρχουν άλλα σενάρια για απόβαση αμερικανικών στρατευμάτων στο νησί Χίος έχοντας ως στόχο την Σμύρνη, το Αϊβαλί, το Τσεσμέ, το Κουσάντασι και την Αλικαρνασό.

«Θέλεις να μετατρέψεις το αποτέλεσμα των εκλογών στην Κωνσταντινούπολη σε χάος; Θέλεις να κάνεις αυτή τη χώρα ευάλωτη σε παρέμβαση του ΝΑΤΟ; Να ξέρεις πως αυτό το κράτος, αυτό το έθνος δεν θα σου δώσει την ευκαιρία να παίξεις αυτά τα παιχνίδια. 82 εκατομμύρια άνθρωποι που αγαπούν την πατρίδα τους θα σταματήσουν αυτό το άσχημο αμερικανικό σχέδιο επέμβασης και δεν θα επιτρέψουν η χώρα μας να γίνει Βενεζουέλα, Αίγυπτος» καταλήγει.