Σε ζεστό κλίμα ολοκληρώθηκε η εκδήλωση της Δημοτικής Πρωτοπορίας στη Κερατέα.

Tropaio-news:Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συνεστίαση   «Δημοτική  Πρωτοπορία»  την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 σε γνωστό  κέντρο στην Κερατέα.Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη με περίπου 300 φίλουs της παράταξης.

Σταύρος Κρητικός, υποψήφιος δήμαρχος.

Σε  μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, οι πολίτες της Λαυρεωτικής  έδωσαν το παρών, για να δηλώσουν ότι συμπαρατάσσονται ενεργά με το Σταύρο Κρητικό και τους συνεργάτες του, στην προσπάθεια τους για μια Λαυρεωτική σύγχρονη, για μια Λαυρεωτική σε τροχιά δημιουργίας και προόδου.

Ο  υποψήφιος δήμαρχος Σταύρος Κρητικός   στην ομιλία του, αφού ευχαρίστησε τους πραγματικά πολλούς φίλους της Δημοτικής Πρωτοπορίας για την ανταπόκρισή τους, τόνισε την κρισιμότητα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου του 2019 για το δήμο της Λαυρεωτικής.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στην πλήρη εγκατάλειψη της Λαυρεωτικής  από την παρούσα δημοτική αρχή και στο όραμα του ίδιου, αλλά και συνολικά των «ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ» για μια πόλη  σύγχρονη, δημιουργική, δημοκρατική.

Στη συνέχεια ο Σταύρος Κρητικός,Έθεσε τους βασικούς άξονες για την αναβάθμιση της Λαυρεωτικής  σε ζητήματα που αφορούν όλους τους κατοίκους…

TROPAIO-NEWS: Η φωνή μας  Ακούγεται παντού!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA