Κρατάμε ψηλά τη σημαία της Λαυρεωτικής … 

Tropaio-news: Πολλοί νέοι πολίτες  είναι προβληματισμένοι με της δημοτικές εκλογές στη Λαυρεωτική. Διερωτούνται για το αύριο,  θα  έχει προοπτική και μέλλον αυτός ο τόπος;  !

Προ ημερών Πραγματοποιήσαμε ένα πλούσιο διάλογο πάνω σε βασικές πτυχές ενός προγράμματος για τη  Λαυρεωτική, με τη συμμετοχή  πολιτών με διαφορετικές ιδεολογικές και κομματικές ετικέτες.

Με την υπόσχεση υπέρ του συλλογικού συμφέροντος και έντονη διάθεση για προσφορά στην Λαυρεωτική.

Όπως τόνισαν οι συνομιλητές ,  «μέσα από την πολύχρονη ενασχόλησή  τους  με τα ζητήματα της Λαυρεωτικής , την ποιότητα ζωής, τα δικαιώματα των πολιτών και τη διαφάνεια, συγκεντρώσαμε γνώση και εμπειρία.

Οι δημοτικές εκλογές είναι μια ευκαιρία για να διεκδικήσουμε και ν’ αρχίσουμε να φτιάχνουμε μια Λαυρεωτική  πράσινη, ευρωπαϊκή, πρωτοποριακή. Μια Λαυρεωτική της διαφάνειας, της συμμετοχικής δημοκρατίας, του πολιτισμού, της βιώσιμης κινητικότητας, του σεβασμού των δικαιωμάτων και της διαφοράς, της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, της καινοτομίας.

Κρατάμε ψηλά τη σημαία μιας Λαυρεωτικής  ανοιχτόμυαλης και δημιουργικής. Δεν χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός . Ούτε κρυβόμαστε πίσω από κομματικά σημαιάκια ή εθνικιστικές κορώνες. Υπερασπιζόμαστε το συμφέρον των πολλών και τα δημόσια αγαθά. Με όραμα αλλά και με γνώση, με ανοιχτά αυτιά και υπευθυνότητα, με ανιδιοτέλεια και συλλογικότητα».

Το tropaio-news: Έκανε  έναν πλούσιο διάλογο πάνω σε βασικές πτυχές με τους πολίτες . Τους ευχαριστούμε για τον προβληματισμό τους  και την  ενημέρωση που μας προσέφεραν για τη Λαυρεωτική….

Τα κυρία  θέματα που κυριάρχησαν είναι τα εξής.

Αφού αυτοί που διοίκησαν  το δήμο Λαυρεωτικής χρόνια δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν τη φυγή , όπως :

Η φυγή το ΙΚΑ από τη Κερατέα .

Η εφορία  και ΔΕΗ από το Λαύριο.

Το κέντρο Υγείας στη  Κερατέα  εδώ και χρόνια είναι    ανενεργό.

Τώρα απομακρύνετε και η εθνική τράπεζα από τη Κερατέα.

Κάποιοι τώρα αντιλήφθησαν τα παρατράγουδα  στο δήμο Λαυρεωτικής, που ζητούν σύγκλιση δημοτικού συμβούλιου. «Μας δουλεύουν ψηλό γαζί» Οι νέοι αντιλαμβάνονται ότι η  Λαυρεωτική  οδεύει στο άγνωστο με βάρκα τη ‘’ελπίδα’’.

 

TROPAIO-NEWS: Η φωνή μαs Ακούγεται παντού !!!