Αναμένουμε τις εξελίξειs! για το Κέντρο Υγείας Κερατέας Κ. Πρίφτης .

Tropaio-news: Επειδή  οι πολίτες  έχουν κουραστεί από τα επικοινωνιακά ΤΡΙΚ,  από όλους τους δημάρχους  που πέρασαν από Κερατέα-Λαυρεωτική , μόνο παχιά λόγια  έχουμε αποκομίσει, ήμαστε  επιφυλακτικοί σε εξαγγελίες,  ελπίζουμε αυτή τη φορά να είναι γεγονός το ΚΥΑΑ Κερατέας, και όχι πυροτέχνημα…

Για να μην πάμε πιο παλιά , τι  είχε  ειπωθεί  για τον προαστιακό, ότι  το 2019 θα έφτανε στο Λαύριο!

Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι θα πρέπει επιτέλους να σοβαρευτούν μήπως κάτι μπορεί να αλλάξει στη  Κερατέα – Λαυρεωτική!!! Από τους υποψήφιους δημάρχους δε γίνεται κουβέντα για την Εθνική Τράπεζα στη Κερατέα.Να μαζευτείτε  όλοι σαs και να πάτε στον Υπουργό, η Κερατέα έχει  υποστεί αρκετά πλήγματα...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Στις 13 Ιανουαρίου, στον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής, ο Δημήτρης Λουκάς, δεσμεύθηκε να επιλύσει το χρόνιο πρόβλημα με το Κέντρο Υγείας Κερατέας.

Σήμερα με απόφαση του Υπουργείου Υγείας αυτή η δέσμευση υλοποιείται, προκειμένου οι δημότες της Κερατέας να έχουν πλήρη και δωρεάν πρόσβαση στις υπηρεσίες της πρωτοβάθμιας υγείας.

Το Υπουργείο Υγείας και η ΑΕΜΥ ΑΕ προχωρούν άμεσα σε σύναψη προγραμματικής σύμβασης για τη συστέγαση και συλλειτουργία των Δομών Υγείας, Ιατρεία Κερατέας και ΚΥΑΑ Κερατέας Κ. Πρίφτης.

Γίνεται άμεσα η εκκίνηση των απαραίτητων διαδικασιών στελέχωσης, εξοπλισμού και εγκατάστασης στους παραχωρούμενους χώρους. Ο Δήμος Λαυρεωτικής θα υποστηρίξει έμπρακτα τη λειτουργία με προσωπικό και μέσα που θα διαθέσει σε συνεννόηση με τους παραπάνω φορείς.

Ο Δημήτρης Λουκάς έκανε σχετικά την ακόλουθη δήλωση:

«Από την αρχή της θητείας μας αποφασίσαμε να δουλέψουμε συστηματικά, για να ξεπεράσουμε όλα τα γραφειοκρατικά εμπόδια προκειμένου οι δημότες της Κερατέας να έχουν αυτό που τους αξίζει στην πρωτοβάθμια υγεία.

Έγινε ένα μεγάλο βήμα για την αξιοποίηση της μεγάλης δωρεάς του ευεργέτη της Κερατέας Κωνσταντίνου Πρίφτη. Η σημερινή ημέρα είναι ημέρα δικαίωσης προσπαθειών χρόνων. Συνεχίζουμε  με ισχυρή πολιτική βούληση για την επόμενη ημέρα του Δήμου μας!»

TROPAIO-NEWS: Η φωνή μαs Ακούγεται παντού !!!