Νάσος Κηρύκος. Ένας αξιόλογος άνθρωπος  με τη «Δημοτική Πρωτοπορία». 

tropaio-news:Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο  Λαυρεωτικής με τη «Δημοτική Πρωτοπορία»  ανακοίνωσε Ο Νάσος Κηρύκος.  Αποφάσισα να συμπορευτώ με το συνδυασμό «Δημοτική Πρωτοπορία» και υποψήφιο δήμαρχο τον Σταυρό Κρητικό, γιατί πιστεύω στην ανανέωση και στην  δυναμική παρουσία των νέων ανθρώπων στα δημοτικά πράγματα της Λαυρεωτικής.

Οι νέες και οι νέοι του δήμου μας  πρέπει να επιλέξουν πρόσωπα με φρέσκιες ιδέες που θα συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας και θα πετύχουν  την πρόοδο του.

«Ποιος Είναι » Αθανάσιος (Νάσος) Κηρύκος: Γεννήθηκε στο Λαύριο τον Δεκέμβριο του 1970. Απόφοιτος Στρατιωτικής Σχολής Ευελπιδων το 1992 και απόφοιτος Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) (Ηλεκτρολόγος Μηχανικός) το 1998. Πρώην Αξιωματικός του Στρατού (Αντισυνταγματάρχης ε.α.) με περίπου 1000 ώρες πτήσεως στα Ελικόπτερα UH-1H. Μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ σε θέματα Αεροπορικού Υλικού το έτος 1999 και ήταν Στρατιωτικός Εκπρόσωπος της Ελλάδος στις ΗΠΑ για τα Αεροσκάφη και Ελικόπτερα του Ελληνικού Στρατού από Ιούλιο 2006 έως Αύγουστο 2009. Έχει επισκεφτεί για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους περισσότερες από 20 χώρες σε Ευρώπη και Αμερική. Ομιλεί 3 ξένες γλώσσες (Αγγλικά Proficiency, Γαλλικά Certificat, Γερμανικά Zertifikat).

TROPAIO-NEWS: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!