Η Λαυρεωτική Χρειάζεται Ανθρώπους Ικανούς και Νέους …

Tropaio-news:Μπαίνοντας σε κλίμα εκλογών και με τα επιτελεία και τους υποψήφιους να έχουν πάρει φωτιά θα είναι γεγονός οι πιο αμφίρροπες δημοτικές  εκλογές.

Φαίνεται πλέον πως ο κόσμος αντιδρά με τους συστημικά επιβαλλόμενους υποψηφίους ενώ διψά για νέα πρόσωπα με νέα οράματα και πλάνα για την Λαυρεωτική.

Η αδράνεια των τελευταίων χρόνων έχει προκαλέσει την αντίδραση των ψηφοφόρων παρ’ όλο που κατά καιρούς από ελεγχόμενα sites βγαίνουν δημοσιεύματα για δημοσκοπήσεις και πρωτιές χωρίς μετρήσεις και δείγματα μόνο και μόνο για να επηρεαστεί η κοινή γνώμη.

Φτάνει όμως αυτό; Η απάντηση είναι όχι καθώς όλοι πλέον βρισκόνται αντιμέτωποι με τις παθογένειες που δημιούργησαν οι προηγούμενες τετραετίες.

Φτάνοντας στο τώρα η ανάγκη για αλλαγή στρατηγικής είναι πλέον ξεκάθαρη. Παίρνοντας βήμα από αυτό το άρθρο πρέπει να κατανοήσουμε γιατί σε αυτές τις εκλογές πρέπει να στηριχθεί ένας δραστήριος με όραμα υποψήφιος στη Λαυρεωτική.

Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους άφθαρτους, νέους και στη σκέψη και στην ηλικία.

Πόσα έχουμε ακούσει όλα αυτά τα χρόνια, από κούφια λόγια.

Χρειάζεται κόντρα σε ένα σύστημα συντηρητικό και  μη αποτελεσματικό δίνοντας φωνή στο πολίτη  να δίνει λύσεις στον τόπο του που λέγεται, Λαυρεωτική.

TROPAIO-NEWS: Η φωνή μαs Ακούγεται παντού!!!