Σταύρος Ιατρού: Τα δικά μας έργα, τα σερβίρει για δικά του ο κ . Λουκάς.

Tropaio-news:Παρουσίαση υποψήφιων δημοτικών συμβούλων από τον Σ. Ιατρού. «Ελεύθερες Πόλεις» .
Με υπεύθυνη τεκμηρίωση άσκησε σκληρή κριτική κατά της διοίκησης του απερχόμενου δημάρχου. Ο επικεφαλής της παράταξης «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ» χαρακτήρισε την 5ετή διοίκηση Λουκά, την χειρότερη θητεία δημάρχου στην ιστορία του τόπου. Μία θητεία που κύρια γνωρίσματά της είναι τα ατελείωτα ψέματα, το μηδενικό έργο, η αδιαφάνεια, η συναλλαγή, η άγνοια, η ανομία και η αναποτελεσματικότητα.

Φίλες και φίλοι,
Σταυρος Ιατρου: Σας καλωσορίζω στην σημερινή πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού μας και σας ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας για την συμμετοχή σας .
Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου βρίσκεται σε εξέλιξη ένας γόνιμος διάλογος με τους συνδημότες μας σε ολόκληρο το Δήμο. της Λαυρεωτικής .
Ένας διάλογος για όλα τα κρίσιμα ζητήματα του τόπου μας, με σκοπό την διαμόρφωση ενός αναπτυξιακού πλαισίου αυτοδιοικητικής δράσης, με τη συμμετοχή όλων των δημοτών.
Ο Δήμος μας, η μαρτυρική και ιστορική Λαυρεωτική, διαθέτει εξαιρετικά συγκριτικά πλεονεκτήματα.
Η ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά μας, το απαράμιλλο κάλλος του φυσικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τουριστικού και αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, διαμορφώνουν ένα δυναμικό αναπτυξιακό περιβάλλον.
Ο διάλογος μαζί σας είναι για όλα τα κρίσιμα ζητήματα του τόπου μας, με σκοπό την διαμόρφωση ενός αναπτυξιακού πλαισίου αυτοδιοικητικής δράσης, με τη συμμετοχή όλων των δημοτών.

Ο ρόλος της αυτοδιοίκησης στην κατεύθυνση της αξιοποίησης των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της περιοχής και του μετασχηματισμού τους σε ένα πλαίσιο συνολικής και ισόρροπης ανάπτυξης, είναι καθοριστικός.
Το νομοθετικό πλαίσιο “ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ” εισάγει μια νέα αντίληψη αυτοδιοικητικής λειτουργίας και καθιστά αποφασιστικότερο το ρόλο της τοπικής κοινωνίας.
Ενισχύει την συμμετοχή των πολιτών, μέσω της αναλογικής εκπροσώπησής τους, στη διοίκηση του Δήμου και αναδεικνύει τη σύνθεση των απόψεων ως κυρίαρχο στοιχείο μιας ουσιαστικής και αποτελεσματικής αυτοδιοικητικής λειτουργίας.
Ο Δήμος Λαυρεωτικής μπορεί να αποτελέσει πρότυπο αυτοδιοικητικής ανάπτυξης και εξωστρέφειας.
Αυτό θα επιτευχθεί:
Με συνεννόηση και συνεργασία,
Με δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες,
Με συνετές πολιτικές επιλογές,
Με ορθολογική αξιοποίηση των οικονομικών πόρων του Δήμου και χρηστή διαχείρισή τους,
Με αξιοποίηση των επενδυτικών ευκαιριών,
Με υπεύθυνη πολιτική στάση και όραμα επιχειρηματικότητας.

Προάσπιση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.
Ανάπτυξη δράσεων – βελτίωση των υποδομών στον τομέα της παιδείας και του αθλητισμού.
Ενεργή στήριξη και συνεργασία για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα της υγείας
Σήμερα εκθέσαμε βασικούς προγραμματικούς άξονες του συνδυασμού μας για την επόμενη μέρα στο Δήμο Λαυρεωτικής, και θα έχουμε την ευκαιρία να αναφερθούμε αναλυτικά σε αυτούς.
TROPAIO-NEWS: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!