Η Λαυρεωτική έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο – Δείτε Φώτο

Tropaio-news: Σε καταστάσεις και μικροπροβλήματα που από αμέλεια με την πάροδο του χρόνου εξελίσσονται επικίνδυνα, επιβάλλεται άμεσα και υπεύθυνα λύση με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον για να διατηρεί  ο  τόπος τη δική του φυσική ομορφιά και να γίνεται πόλος έλξης .

Προς  χάρη, λοιπόν, του δημοσίου συμφέροντος και τηs προόδου κάθε περιοχής πρέπει στα περισσότερα προβλήματα να δίνεται άμεση λύση.  Απ’ το πρόσφατο μας οδοιπορικό σε περιοχές της Λαυρεωτικής  απαθανατίσαμε καταστάσεις που πρέπει να προβληματίσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να μεριμνήσουν άμεσα για την λύση τους.

Ενεργοί πολίτες καταγράφουν  και βάζουν τα γυαλιά σε ασυνείδητους και αρμόδιους                  της  Λαυρεωτικής,  καταγράφουν καθημερινά οι πολίτες από την μια άκρη  ως την άλλη και τα αναρτούν στο tropaio-news  προκειμένου όχι μόνο να στηλιτεύσουν την συμπεριφορά ανεγκέφαλων αλλά και των υπηρεσιών, που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους αλλά μέσω της δημοσιοποίησης να δοθούν λύσεις!

Πολλοί  πολίτες είτε δημοσιοποιούν τα κακώς κείμενα της περιοχής τους  σε όλη τη Λαυρεωτική , απαθανατίζοντάς τα είτε γνωστοποιούν και σχολιάζουν καταστάσεις που αγγίζουν τα όρια της τρέλας.

Η δημοσιοποίηση πολλές φορές έρχεται να δώσει λύση, σε όσα μας δυσκολεύουν την ζωή αλλά και δυσφημούν τη Λαυρεωτική  στα μάτια των  επισκεπτών.

Δυστυχώς, η ζημιά που γίνεται ακόμα και από τις μικρές καθημερινές αστοχίες, είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο μπορούμε να αντιληφθούμε κι αν εμάς μας ξενίζουν οι εικόνες που βλέπουμε, είναι να απορεί κανείς .

TROPAIO-NEWS: ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ  ΜΕ  ΔΙΑΦΟΡΑ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA