Νέα Αρχή: Όλοι μαζί για να φτιάξουμε μια Λαυρεωτική με προοπτική

Το tropaio-news: Χαιρετίζει την Επανεκλογή του κ. Λουκά στο Δήμο Λαυρεωτικής .

Με τη βεβαιότητα ότι θα προάγετε τα συμφέροντα της Λαυρεωτικής  και τα συμφέροντα του δήμου μας, και με την πίστη ότι θα αποκαταστήσετε τις μέχρι σήμερα αδικίες, ευχόμαστε  μια παραγωγική, επιτυχημένη και γόνιμη θητεία, καλή δύναμη!

Tropaio-news:  Καλούμε όλους  τους συνδυασμούς και τους  πολίτες της Λαυρεωτικής,  μετά την καταιγίδα τον εκλογών,  να δουλέψουμε όλοι σε μια φυγή προς τα μπρος ανεβάζοντας έτσι την Λαυρεωτική ψηλά.

Πάμε να φύγουμε μπροστά! Πάμε να αλλάξουμε το Λαύριο και την Κερατέα! Πάμε να φέρουμε την Λαυρεωτική ψηλά!»  Θέλουμε  να μοιραστούμε κάτι σημαντικό μαζί σας.  Θέλουμε να σας πούμε ότι οι ουσιαστικές αλλαγές δεν μπορεί να έρθουν από τα πάνω. Οι πραγματικές αλλαγές έρχονται μόνο από κάτω προς τα πάνω. Όχι με εντολές ή διαταγές, όχι κουνώντας το δάκτυλο, αλλά με έμπνευση. Με πίστη  ο ένας στον άλλον. Και με σχέδιο. Πάμε όλοι μαζί να γράψει  η  Λαυρεωτική την δική  της  ιστορία.Και συνεχίζει το Tropaio-news.

Η  δουλειά στο Δήμο είναι και χρειάζεται σχέδιο και αφοσίωση σε ένα στόχο: να απελευθερώσουμε τις δυνατότητες των ανθρώπων της Λαυρεωτικής. Δίνοντας πρώτοι το παράδειγμα. Όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη. Γιατί η δύναμη της  Λαυρεωτικής  είναι οι άνθρωποί της».

Αντί το παρελθόν να διαιωνίζει τη  λογική του. Αντί η παρελθοντολογία που οδηγεί σε αδιέξοδα και διχασμούς, να μας ορίζει. Αντί να αναλωνόμαστε σε καταλογισμούς ευθυνών, ας αναζητήσουμε εκείνα που θεραπεύουν.

Εκείνα που ενώνουν. Εκείνα που είναι όλων μας. Αντί να κρυβόμαστε από ευθύνες. Αντί να δειλιάζουμε και να φοβόμαστε. Να βγούμε μπροστά. Με γενναιότητα. Με θάρρος. Και γιατί όχι με θράσος. Με αποφασιστικότητα. Να υπερβούμε αρμοδιότητες. Ο Δήμος είναι υπεύθυνος για όλα και υπόλογος σε όλους.

Να φύγουμε μπροστά και να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις και τις δυναμικές που βρίσκονται παντού. Με σωφροσύνη και λογική όπου χρειάζεται, αλλά και με επαναστατικότητα όταν δεν γίνεται αλλιώς. Να φτιάξουμε μαζί μια πόλη ελεύθερων ανθρώπων που θα ενώνονται με δυνατούς δεσμούς και οδηγό την αγάπη τους για την Λαυρεωτική.

Γιατί αυτή είναι η δύναμη της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δίνει την δυνατότητα για ένα μόνιμο ανοιχτό διάλογο. Και σε αυτόν τον ανοιχτό διάλογο σας καλούμε να πάρετε και να παίρνετε συνεχώς μέρος σήμερα, αύριο,  και κυρίως τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Γιατί όλοι εμείς  είμαστε κομμάτι της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην Λαυρεωτική!!!

TROPAIO-NEWS: ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ  ΜΕ  ΔΙΑΦΟΡΑ!