Ανακαλύφθηκαν όλοι οι δράστες! Εικόνα διάλυσης των ΕΛΤΑ στην Κερατέα! (Φώτο)

Oι δράστες έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, που είχε συστήσει ειδική ομάδα για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία, έπειτα από μεθοδικές έρευνες ήδη είχε συγκεντρώσει τα στοιχεία για την δράση της συμμορίας και είχαν ταυτοποιήσει τα μέλη της.

Μάλιστα οι αστυνομικοί φαίνεται ότι πρόλαβαν «στο παρά πέντε» και άλλη επίθεση της σπείρας, καθώς, εκτός των άλλων, βρήκαν και ένα σακίδιο, κρυμμένο σε δασική έκταση στο Πόρτο Ράφτη, μέσα στο οποίο οι δράστες είχαν μεταξύ άλλων, έτοιμα για χρήση, τρία μασούρια δυναμίτιδας με προσαρμοσμένο πυροκροτητή και βραδύκαυστο φιτίλι,καθώς και μια πινακίδα κυκλοφορίας μοτοσικλέτας, για την οποία είχε δηλωθεί απώλεια από το κάτοχό της, καθώς και μία κάρτα SIM.

Πληροφορίες για τη δράση της συμμορίας έδωσαν σήμερα ο διευθυντής της Ασφάλειας Αττικής, ταξίαρχος Γιώργος Κανέλλος, ο εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος και αρμόδιοι αξιωματικοί. Όπως είπαν, τη σπείρα αποτελούσαν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν, ένας 19χρονος και ένας 31χρονος ελληνικής υπηκοότητας, και ένας 20χρονος Αλβανός. ενώ αναζητείται ένας 40χρονος ομογενής από το Καζακστάν.

Εικόνα διάλυσης των ΕΛΤΑ στην Κερατέα!

Οι δράστες πήραν μικρό χρηματικό ποσό 600  ευρώ.   Ξημερώματα πέμπτης 27/6/2019 δυο ισχυρές εκρήξεις έσυραν την Κερατέα, η πρώτη έγινε στης 3.30 ακλούθησε η δεύτερη με τέσσερα λεπτά καθυστέρηση στα ΕΛΤΑ στην Κερατέα,  είχε σαν αποτέλεσμα να ξεσηκωθεί και να  αναστατωθεί η Κερατέα.

Ήταν τόσο ισχυρές  οι εκρήξεις που στα  απέναντι καταστήματα και οικίες έγιναν θρύψαλα οι τζαμαρίες τους .Πολύ μεγάλες είναι και  οι ζημιές που προκλήθηκαν στα ΕΛΤΑ στην Κερατέα, μετά την επίθεση των βομβιστών των ΑΤΜ, εκτιναχθεί  στο απέναντι κατάστημα ζύγιζε 200-300 κιλά.

Οι δράστες, όπως αναφέρει το Tropaio-news, επικαλούμενο τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, στις 3:30, τοποθέτησαν άγνωστη εκρηκτική ύλη στο ΑΤΜ και προκάλεσαν ισχυρή έκρηξη, με αποτέλεσμα να διαλυθεί το αυτόματο μηχάνημα, ενώ υπέστη σοβαρές ζημιές το κατάστημα των ΕΛΤΑ, όπως και κάποια Ι.Χ.

TROPAIO-NEWS: ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ  ΜΕ  ΔΙΑΦΟΡΑ!