Ο Βασίλης Λεβέντης της Ένωσης Κεντρώων στην Κερατέα

Τropaio-news; Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, παραβρεθεί σε φίλους στο πολιτιστικό κέντρο στη Κερατέα, 26 /6/2019. Μιλώντας  στο Τropaio-news,τόνισε τα εξής.

Την Ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών , προσδοκά για την Ένωση Κεντρώων στις εθνικές εκλογές ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης,

Ταυτοχρόνως άσκησε κριτική τόσο στα πεπραγμένα της κυβέρνησης Τσίπρα όσο και στις εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ έστρεψε τα βέλη του και στη Φώφη Γεννηματά και χαρακτήρισε «ψήφο καθαρής τρέλας» την ψήφο σε Βαρουφάκη και Βελόπουλο.

Ωστόσο, σήμερα και ενόψει των εθνικών εκλογών, ο κ. Λεβέντης εκτίμησε ότι το κόμμα του θα ανακτήσει τις δυνάμεις του αφού με την Ένωση Κεντρώων πλέον συνεργάζονται 12 κόμματα σε μια ευρεία συμμαχία δυνάμεων.

Ο κ. Λεβέντης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ ότι όχι μόνο δεν έχουν ζητήσει συγγνώμη «για τους διορισμούς, τα θαλασσοδάνεια, τα λαδώματα και τα άλλα αίσχη» από τον ελληνικό λαό, αλλά παραμένουν αμετανόητοι και αλληλοκατηγορούνται σαν να είναι άμοιροι ευθυνών ο καθένας από αυτούς.

Για τα όσα λέει ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει των εκλογών, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι, ενώ διακηρύττει ότι μας έβγαλε από τα μνημόνια αποσιωπά ότι έφερε τον «κόφτη» για 99 χρόνια με αποτέλεσμα να επικρέμεται η απειλή κατάσχεσης της δημόσιας περιουσίας εφόσον η χώρα μας δεν πληρώσει μια υποχρέωσή της. Σχετικώς με τις εξαγγελίες του προέδρου της ΝΔ, είπε ότι του θυμίζουν το «παρόμοιο αφήγημα» του Γιώργου Παπανδρέου ότι «λεφτά υπάρχουν»

Για τον Γιάνη Βαρουφάκη, ανέφερε ότι κατά τη γνώμη του «έπρεπε να είναι φυλακή» αφού τα 100 δισ. χρέη από το σύνολο του χρέους της χώρας οφείλονται σε αυτόν και προσέθεσε πως πρέπει να γίνει εξεταστική επιτροπή για την περίοδο της πρώτης διακυβέρνησης Τσίπρα με υπουργό Οικονομικών τον ίδιο. Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι η ψήφος στο κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη και του Κυριάκου Βελόπουλο είναι «ψήφος καθαρής τρέλας» και απελπισίας !!!.

Tropaiuo-news:Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!

TROPAIO-NEWS: ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ  ΜΕ  ΔΙΑΦΟΡΑ!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA