Οι πολίτες έβγαλαν κόκκινη κάρτα στην αντιπολίτευση

Τropaio-news: Οι ανακοινώσεις των αντιπολιτευόμενων της Λαυρεωτικής Λεβαντή και Κριτικό δεν έπεισαν κανέναν! Δείτε τα σχόλια των πολιτών. Τα μηνύματα που φτάνουν  στο ηλεκτρονικό μας έντυπο δεν έχουν προηγούμενο. Δείτε μερικά από μηνύματα  πολιτών:

Χρίστος .Συμβουλευτήκατε κύριοι τους  ψηφοφόρους  σας,  για την απαράδεκτη  ενέργεία σας

Νίκος:  Η κολοτούμπα είναι πλέων της μόδας.

Μάγδα:  Δεν μας εκπλήσσουν   Λεβαντής, και Κρητικός  αυτοκτόνησαν πολιτικά.

Κώστας:  Μπράβο στο Λουκά που τα κατάφερε και τον έκαναν πλανητάρχη στη Λαυρεωτική.

Ισίδωρος : Ψεύτες παραμυθατζήδες.

Θανάσης: Εκεί που έφτυναν τώρα γλύφουν.

Ιωάννα: Μας πουλούσαν  φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα σας φίλοι  αναγνώστες δεν είναι δυνατών να τα δημοσιεύσουμε όλα έστω και με αυτά τα λίγα κάποιοι θα πάρουν τα μηνύματα σας !

Το Τropaio-news: Aντιλαμβάνεται την αγανάκτηση σας που άλλα σας σερβίριζαν στους προεκλογικούς τους λόγους  και  Αλλά… Βλέπετε!!!

Tropaio-news:

Κι’ όμως η ίδια η ζωή μάς διαψεύδει και μάς εκθέτει.  Αποτελεί κλασσική περίπτωση με την αντιπολίτευση Νέα Εποχή και Δημοτική Πρωτοπορία που  μπλέκοντας σε περιπέτειες και απρόβλεπτες καταστάσεις. με τους ψηφοφόρους τους  να έχουν εκπλαγεί – αγανακτήσει !!!

Η φράση «ποτέ εγώ» είναι δήλωση μεγάλη. Δήλωση με δέσμευση έναντι των αξιών  και των αρχών. Υπάρχουν στιγμές που νομίζουν πως έχουν τον απόλυτο έλεγχο της ζωής τους, των σκέψεών τους  και των συναισθημάτων τους . Η ζωή, όμως, έχει κανόνες για να υπάρχει και η εξαίρεση.

Η καθημερινότητα είναι γεμάτη ανατροπές και εμπόδια. Η ζωή είναι εκτός ελέγχου στην πραγματικότητα. Εσύ κάνεις τα πλάνα και τα σχέδιά σου.

Tropaio-news: Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!