Η Αρετούσα Μακρή : Είναι το παρόν και το μέλλον στην Λαυρεωτική !!!

Tropaionews: Είστε μια προοδευτική παράταξη.  Ανήκετε σε ένα  ρεύμα αξιών και πολιτικής δράσης. Θεωρούμε σημαντική επιτυχία, «Ενότιτα Δημιουργία» που ηγείται η Αρετούσα Μάκρη.Πιστεύουμε  στην αισιοδοξία της για την επιτυχή προοπτική που θα έχει στο πρόσεχες μέλλων καταλήγει τοTropaionews!

Αρετούσα Μάκρη:  «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» δείτε ένα απόσπασμα της ανακοίνωσης…  

 Κύριε Λεβαντή και κύριε Κρητικέ, με την σημερινή, ενάντια στους προεκλογικούς σας λόγους, στις δεσμεύσεις και στις θέσεις σας, ανίερη συνεργασία σας με την Παράταξη του Δημάρχου Δ. Λουκά, αποδεικνύεται περίτρανα, ότι θέλατε με κάθε τρόπο να συμμετέχετε στην διοίκηση του Δήμου και τώρα προσπαθώντας να αμβλύνεται τις έντονες και αρνητικές αντιδράσεις των συμπολιτών μας που σας πίστεψαν και σας ψήφισαν, βαφτίζετε «το κρέας, ψάρι», για να έχετε το λιγότερο πολιτικό κόστος!

Πρέπει να γνωρίζετε, ότι οι λόγοι που ισχυρίζεστε ότι σας οδήγησαν εν μία νυκτί από την αντιπολίτευση στην συμπολίτευση, δίνοντας δεκανίκια στήριξης στον κ. Λουκά, δεν πείθουν κανέναν σκεπτόμενο πολίτη!

Να θυμάστε όμως, ότι οι πολίτες έχουν μνήμη, έχουν κρίση, αντιλαμβάνονται και καταλαβαίνουν ποιοί τους κοροϊδεύουν, ποιοί τους εμπαίζουν και ποιοί τους χρησιμοποιούν για την εξυπηρέτηση προσωπικών φιλοδοξιών και συμφερόντων και στο τέλος τιμωρούν!!

Κύριοι, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ!

Η Παράταξή μας «ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ» είχε δεσμευθεί δημόσια, ότι δεν θα συνεργαστούμε ούτε προεκλογικά, ούτε μετεκλογικά με τον Δημήτρη Λουκά και την παράταξή του, για όλα όσα αυτός πρεσβεύει και για όλα όσα έχει κάνει και έχουν καταγγελθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας του.

Παραμένουμε πιστοί και συνεπείς στον Λόγο μας, στις Αρχές μας και στις ενυπόγραφες Δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες της Λαυρεωτικής και έτσι θα πορευθούμε κατά την διάρκεια της δημοτικής θητείας!

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, από την θέση της αντιπολίτευσης, παρεμβαίνοντας και υποβάλλοντας ως Παράταξη προτάσεις, ασκώντας μία εποικοδομητική και γόνιμη αντιπολίτευση, για να δώσουμε πνοή και ανάπτυξη στον τόπο μας και να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας σε όλα τα επίπεδα.

Δηλώνουμε ότι θα μας βρούν απέναντι όσοι απεργάζονται σχέδια που θα απαξιώσουν τις υπηρεσίες του Δήμου, που θα υποβαθμίσουν το περιβάλλον και θα εξυπηρετήσουν ίδια συμφέροντα ή ημετέρων.

Ευχαριστούμε, για άλλη μία φορά, όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε, που μας στηρίξατε και μας δώσατε την δύναμη να σας εκπροσωπήσουμε, ώστε να έχετε βήμα και λόγο στα θέματα που αφορούν τον τόπο μας.

Η ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ
ΑΡΕΤΟΥΣΑ ΜΑΚΡΗ

ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Tropaio-news:Εδώ τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!