Πέθανε από σηψαιμία ασθενής μετά από τραγικό λάθος σε χειρουργείο

«Η ανευθυνότητα στο μεγαλείο της » Ο ασθενής πέθανε στο νοσοκομείο και η Κόρινθος περιμένει τον καταλογισμό ευθυνών, για τα όσα έγιναν στο χειρουργείο του. Τι διαπιστώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση…

Το χειρουργείο στη χολή έμελλε να γίνει η αρχή του τέλους του. Η Κόρινθος παρακολουθεί τα στοιχεία που αποκαλύπτονται, με έναν γιατρό να έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα και τους στενούς συγγενείς του θύματος, να έχουν ήδη κινηθεί νομικά. Ο άνθρωπός τους κατέληξε από σηψαιμία. Μετά την επέμβαση η κατάστασή του επιδεινώθηκε και λίγες μέρες μετά κατέληξε. Όπως διαπιστώθηκε από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, μέσα στο σώμα του, είχε ξεχαστεί ένα ιατρικό εργαλείο και πλέον μένει να αποσαφηνιστούν, τα όσα έγιναν με την κατάληξη να είναι τραγική.

Ο άτυχος άντρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, πριν περίπου δύο μήνες, χειρουργήθηκε στη χολή στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο άνδρας παρουσίασε υψηλό πυρετό μετά από λίγες μέρες και εν τέλει πέθανε από σηψαιμία. Διενεργήθηκε νεκροψία – νεκροτομή από ιατροδικαστή, κατά την οποία βρέθηκε μέσα στο σώμα του ένα μικρό χειρουργικό εργαλείο.

Οι οικείοι του εκλιπόντα, κινήθηκαν δικαστικά και διατάχθηκε ΕΔΕ. Ο χειρουργός έχει ήδη τεθεί σε διαθεσιμότητα, με τις έρευνες να συνεχίζονται, ώστε όλα όσα συνέβησαν να έρθουν στο φως και να καταλογιστούν ευθύνες.