Καλούμε  λοιπόν κάθε πολίτη να την στηρίξει, συμμετέχοντας πλάι της ενεργά, συνδιαμορφώνοντας ένα πρόγραμμα δράσεων, με σκοπό όχι απλά την παρουσία της στις ερχόμενες εκλογές, αλλά την συνεχή & διαρκή παρέμβασή της σε καθημερινά πράγματα, που καταρρακώνουν την κοινωνία…

Αρχές Λειτουργίας

Οι πολίτες του Δήμου Λαυρεωτικής , με μια προοδευτική αντίληψη για την κοινωνία που δε μας ικανοποιεί η σημερινή κατάσταση. Που θεωρούμε πως έχουμε το δικαίωμα αλλά και την υποχρέωση να οραματιζόμαστε ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας και τους συμπολίτες μας.

Υποχρέωση μας σήμερα είναι να συμβάλλουμε αρχικά στον αγώνα επιβίωσης της Αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια στον επαναπροσδιορισμό της σε νέες βάσεις.

Μια νέα Δημοτική Κίνηση που δεν αρκείται στο να διαπιστώνει τις δυστοκίες και τα προβλήματα στην παρέμβαση της δημοτικής αρχής ή τις ασκούμενες πολιτικές της κυβέρνησης, αλλά που πιστεύει ότι η αυτοδιοίκηση χρειάζεται την κινηματική δράση του Δημότη, της γειτονιάς, των συλλογικών φορέων. Όπου ο Δημότης θα συμμετέχει στις αποφάσεις που τον αφορούν με συλλογικό τρόπο.

Καλούμε κάθε δημοκράτη, προοδευτικό, πολίτη να στηρίξει τη νέα Δημοτική Κίνηση και να αναδιαμορφώσουμε ένα Πρόγραμμα Δράσεων με σκοπό όχι μόνο την παρουσία μας στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, αλλά τη συνεχή και διαρκή παρέμβασή μας σε κάθε γειτονιά, με κάθε κάτοικο για την ανατροπή όλων αυτών που μας σκοτώνουν καθημερινά, με συμπεριφορές αλητείας  καταλήγει η ανακοίνωση.

“Νέα Δημοτική κίνηση πολιτών Λαυρεωτικής”

TROPAIO-NEWS