Στην γραφική Στενή Ευβοίας , βρέθηκε η ομάδα του «TROPAIO-NEWS» φημισμένη για τα τρεχούμενα νερά της, τα πλατάνια, τις καστανιές και τα κρεατά της, αφού είναι χαρακτηρισμένη ως κοψιδοχώρι και στέκι των καλοφαγάδων!
Χαίρεσαι την ομορφιά τη φύση και το πράσινο, Πρόκειται για ένα από τα γραφικότερα χωριά της Εύβοιας, χτισμένο σε υψόμετρο 450 στις παρυφές της Δίρφυος, του ψηλότερου βουνού του νησιού. Μια πεζοπορική διαδρομή που θα σας αδειάσει το μυαλό και θα σας γεμίσει το σώμα , θεωρείται μια από τις ωραιότερες της Ελλάδας .

Μέσα σε πεύκα και πλατάνια δίπλα στο ρέμα με το τρεχούμενο νερό και το καστανόδασος που ακολουθεί είναι ένα από τα 19 αισθητικά δάση της χώρας .

Σας συνιστούμε να επισκεφτείτε είναι μια διαδρομή με απέραντες ομορφιές… Μια εκδρομή στην πανέμορφη Στενή επιβάλλεται αυτήν την εποχή

Η Ευαγγελία και η Γεωργία αποδεικνύουν δυναμικά ότι το επάγγελμα το κρεοπώλη δεν είναι αντρικό προνόμιο.
Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση, δημιούργησαν ένα πρότυπο κρεοπωλείο στη Στενή Ευβοίας. Με εφόδια τις μυστικές οικογενειακές συνταγές και την πολύτιμη γνώση του κρέατος παράγουν το παραδοσιακό, χειροποίητο, χωριάτικο λουκάνικο Στενής.