Γράφει ο Γιώργος Φλεβάρης : Οι επαγγελματίες καταστηματάρχες στην Άνω Πλατεία στην Κερατέα μιας άλλης εποχής που έγραψαν τη δική τους ιστορία. Πριν από 24 χρόνια και άνω άκμαζε από ζωή.

Όλοι οι πολίτες της Κερατέας προτιμούσαν να κάνουν τις αγορές τους στην Πάνω Πλατεία, γιατί ήταν η πιο συγκροτημένη αγορά.
Δυστυχώς με την πάροδο του χρόνου και με την κατάσταση που βιώνουν σήμερα από τους κυβερνόντες και με την τοπική αυτοδιοίκηση να μην δείχνε το απαιτούμενο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση της Κερατέας τα «καταστήματα να βρίσκονται σε τέλμα». Εδώ χρειάζεται ορθολογικός σχεδιασμός για την πόλη και ειδικότερα για την Πάνω πλατεία…
Σε έρευνα του tropaio-news τα σημαντικότερα προβλήματα του εμπορίου περιλαμβάνονται κατά σειρά σπουδαιότητας το φορολογικό, οι υψηλές ασφαλιστικές εισφορές, η μείωση της καταναλωτικής δαπάνης και η έλλειψη ρευστότητας.
Όσο συνεχίζονται οι συνθήκες της φορολογικής ασφυξίας, της παντελούς έλλειψης ρευστότητας, της καταναλωτικής συρρίκνωσης και της οικονομικής αβεβαιότητας ο στόχος της ανάκαμψης φαντάζει μακρινός και τα οικονομικά περιθώρια των επιχειρήσεων αρχίζουν να στενεύουν.
στη Φώτο διακρίνονται Κορωνιάς , Κώνστας , Λουκάς , Νυχάς, Φλεβάρης , Σιούτης, κ . α  ο τότε πρόεδρος Ευάγγελος Κορωνιάς  κόβει την πίτα του συλλόγου των επαγγελματιών της Κερατέας το 1993 με όλους τους καταστηματάρχες εκείνης της εποχής να είναι παρόντες. Όλοι εκείνοι έγραψαν τη δική τους επαγγελματική ιστορία:

TROPAIO-NEWS: H Καρδιά της  ενημερώσεις κτυπάει  ΕΔΩ!!