Η ιστοσελίδα  μας  που λέγεται «TROPAIO-NEWS»  έχει δεχτεί μεταξύ  5  Σεπ. και 30 Σεπ. 2017 συνολικά 984 επισκέψεις εκ των οποίων οι 258 επισκέψεις είναι από την Κύπρο,332 αναγνώστες  ομογενείς.

Σας ευχαριστούμε που με τις επιλογές σας και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, μας αυξάνετε την ευθύνη για να προσφέρουμε πάντοτε την καλύτερη ποιότητα στην ενημέρωση. Το «TROPAIO-NEWS»  προσφέρει πάντα  την καλύτερη  ενημέρωση έτσι ώστε  οι  αναγνώστες  μας να απολαμβάνουν  την καλύτερη και πληρέστερη  εικόνα από της τοπικές  κοινωνίες ! Ειλικρινά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για την εμπιστοσύνη σας !

Μέλη  Διοικητικών  Συμβουλίων  από  διάφορους   Συλλόγους   μας επισκέφθηκαν, στη διάρκεια αυτών των επισκέψεων είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε   φίλους από συλλόγους  και να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες για την καλυτέρευση της καθημερινότητάς του πολίτη.

Επίσης είχαμε τη χαρά να ακούσουμε  και να απαντήσουμε σε δεκάδες ερωτήματα των παρευρισκομένων σχετικά με τα πολλά προβλήματα που έχουν οι περισσότεροι  δήμοι,  αλλά και για τις δράσεις και τον τρόπο που πρέπει  να λειτουργούν  οι  σύλλογοι , ενώ οι προτάσεις που ακούστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση θα αξιολογηθούν και θα αξιοποιηθούν ανάλογα , από το «TROPAIO-NEWS »  με την προβολή  τους  για να πετύχουν  καλύτερες υπηρεσίες,  με απώτερο σκοπό τη βελτίωση την ποιότητα  ζωής  για μια πιο ανθρώπινη και αξιοπρεπής διαβίωση.

Το TROPAIO-NEWS: Ευχαριστεί θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα όσους συντέλεσαν στην καλύτερη διοργάνωση και επιτυχία αυτών των συναντήσεων.

Ελπίζουμε στο μέλλον όλο και περισσότεροι  πολίτες  να  ενώσουν τη φωνή τους με τη δική μας για ένα  πιο δυνατό  και  ισχυρό  μέλλον !

TROPAIO-NEWS: H Καρδιά της  ενημερώσεις κτυπάει  ΕΔΩ!!