Γράφει ο Γιώργος Φλεβάρης . Στο αρτοποιείο  &  Ζαχαροπλαστική του ΓΙΩΡΓΟΥ  ΡΟΥΜΠΑΝΗ  περισσότερο, θα ταίριαζε   να πούμε ότι μοιάζει με την υλοποίηση ενός οράματος ή ακόμα καλύτερα με τον προορισμό μιας ενδιαφέρουσας  διαδρομής  που ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια το 1905 και συνεχίζεται συναρπαστική  με πολλά υποσχόμενη.

Ο φούρνος  αποτέλεσε το φυσικό ενδιαίτημα του ΡΟΥΜΠΑΝΗ  Από τον παππού του και τον πατέρα του, οι οποίοι ήταν αρτεργάτες, μάστορες του ψωμιού, ο Λάμπρος Ρουμπάνης   μυήθηκε στα μυστικά της τέχνης της αρτοποιίας. Η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται πλέον  «Η ΤΡΙΤΗ ΓΕΝΙΑ» με το Γιώργο, να αναλαμβάνει να οδηγήσει την επιχείρηση στην επόμενη μέρα, με την τέταρτη γενιά.

Αυτό που έχει περάσει από γενιά σε γενιά και κρατιέται αναλλοίωτο είναι το πραγματικό πάθος για τη δουλειά του. Η εμμονή του με την ποιότητα, ασχέτως του επιπλέον κόπου, είναι αυτή που θεμελιώνει σχέσεις διαρκείας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Όταν διεκδικείς μια παρουσία συνεχή στο καθημερινό τραπέζι, οφείλεις να είσαι συνεπής και τίμιος. Με αυτό το σκεπτικό κάνει την  επιλογή του, έτσι φτιάχνει το ψωμί .

Στο φούρνο του ΡΟΥΜΠΑΝΗ θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα ψωμιών, γαλλικής, γερμανικής και παραδοσιακής αρτοποίησης: Πολύσπορα, σίκαλης, μπαγκέτες,  χωριάτικα,  αρτοσκευάσματα  κλπ. Μεγάλη ποικιλία από παξιμάδια, κριτσίνια, γαλέτες,  κουλούρια και βουτήματα βουτύρου και ελαιολάδου.  κέικ, τσουρέκια σε διάφορες γεύσεις, παραδοσιακές πίτες, σιροπιαστά και γλυκά ταψιού.

Πολύ σύντομα αναπτύχτηκε και στην παραγωγή χύμα παγωτού  εικοσιτεσάρων γεύσεων που το απολαμβάνουν  καθημερινά  αρκετός   κόσμος .

Όσο αφορά  την ποικιλία στους καφέδες  συγκεντρώνει πλήθος κόσμου καθημερινά, όλες τις ώρες, για να απολαύσουν  το άρωμα και την γεύση του καφέ ΡΟΥΜΠΑΝΗ……

TROPAIO-NEWS:  H Καρδιά της  ενημερώσεις κτυπάει  ΕΔΩ!!