Η  ημερήσια εφημερίδα σε ηλεκτρονική μορφή  το «TROPAIO-NEWS» με σταθερή ανοδική πορεία στο χώρο των ΜΜΕ, τέσσερα  χρόνια  δίνει  βήμα στους  πολίτες να ακουστεί η φωνή του!!!

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερώστε μας για τη δική σας είδηση, το σχόλιο ή την καταγγελία σας και οι δημοσιογραφική  ομάδα  του «TROPAIO-NEWS»  θα καταγράψουν την αναφορά και θα αναλάβουν… δράση με άμεσο, δυναμικό και έγκυρο ρεπορτάζ!

Περιμένουμε τις δικές σας παρεμβάσεις μέσω των εξής τρόπων επικοινωνίας Στείλτε μας την καταγγελία σας ή την είδηση την οποία αποθανατίσατε σε εικόνα ή video και εμείς θα φροντίσουμε να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται διατηρώντας την ανωνυμία σας.

Στείλτε μας το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, την καταγγελία ή το θέμα που θα θέλατε να αναδείξουμε. Η δημοσιογραφική ομάδα του «TROPAIO-NEWS» θα διαφυλάξει την ανωνυμία σας και θα προσπαθήσει να αναδείξει το θέμα σας.

Για να επικοινωνήσουμε με εχεμύθεια μαζί σας για περισσότερες λεπτομέρειες ζητούμε το όνομα και το τηλέφωνο σας τα οποία σε καμία περίπτωση δεν παρέχονται σε τρίτους.

Αν υπάρχει φωτογραφικό υλικό για το θέμα σας μπορείτε να ανεβάσετε τη φωτογραφία σας  χρησιμοποιώντας  την ειδική φόρμας.

Το  TROPAIO-NEWS:  Είναι  παρόν  δίπλα στο πολίτη …

Το  TROPAIO-NEWS:  Είναι  το  παρόν και το μέλλον …

Έχεις να καταγγείλεις κάτι ;  ήμαστε οι κατάλληλοι…

Στείλτε μας ο,τι σας κάνει εντύπωση, ο,τι σας ενοχλεί, ο,τι γουστάρετε, και κυρίως ο,τι δεν σας αφήνουν οι άλλοι να δημοσιεύσετε:

TROPAIO-NEWS