Γράφει ο Γιώργος  Φλεβάρης : Εύκολα καταλαβαίνεις την ποιότητα ενός ανθρώπου και ο χρόνος είναι σύμμαχός  σε αυτό. Οι άνθρωποι οι συμφεροντολόγοι και κουτοπόνηροι προσπαθούν πάντα να βρίσκουνε ανθρώπους τους  οποίους  θα χρησιμοποιήσουν  για κάποιο σκοπό.  Αρκεί να βρουν το κατάλληλο θύμα το οποίο θα προσπαθήσουν να χειραγωγήσουν.

Κινούνται πάντα με τρόπο ύπουλο! Από  μπροστά θα ακούσεις να εκφράζουν άλλες απόψεις και ανάλογα το συμφέρον τους και το περιβάλλον στο όποιο βρίσκονται για να είναι αρεστοί… ενώ  θα σου την φέρουν  από »πίσω».

Η υποκρισία και το ψέμα είναι το βασικό στοιχείο στην ζωή τους. Επίσης είναι ΄΄επικίνδυνοι΄΄  διότι με τρόπο ύπουλο θα μεταφέρουν  λέξεις που έχουν  ειπωθεί  με σκοπό να δημιουργήσουν  ένα άσχημο κλίμα όταν αυτό τους συμφέρει.

Σπάνια θα ακούσεις καλό λόγο από το στόμα τους. Άτομα κακόβουλα και ζηλόφθονα που δεν τους ξεφεύγει τίποτα από την ζωή των άλλων. Προσπαθούν σαν την βδέλλα να κολλήσουνε σε εκείνους που έχουνε κέρδος και να πάρουνε πράγματα αλλά και συναισθήματα.

Προσπαθούν  πάντα να κάνουν τις κατάλληλες γνωριμίες. Δεν τους ενδιαφέρει ο άλλος ως άνθρωπος παρά μόνο σαν εργαλείο τους.

Αρκεί να γίνει η δουλειά τους .

Είναι η χειρότερη πάστα ανθρώπων καθώς είναι  ύπουλοι διότι ο μόνος στόχος τους είναι το συμφέρον τους.  Όταν σε όλα αυτά προστίθεται και η έλλειψη μόρφωσης και παιδείας τότε τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα διότι πλέον η αγένειά τους και η ηλιθιότητα πρωταγωνιστεί.  Και όταν δεν έχουν πλέον όφελος από έναν άνθρωπο, απλά θα του κλείσουν την πόρτα.

Οι συμφεροντολόγοι άνθρωποι δεν έχουν  αληθινούς φίλους και έχουν  γύρω τους μόνο άτομα τις ίδιας ποιότητας και είναι φυσιολογικό αυτό, αφού με την συμπεριφορά τους γίνονται αντιληπτοί, χάνουν την εκτίμηση των άλλων, διώχνουν τους σωστούς ανθρώπους από την ζωή τους και τελικά καταλήγουν μόνοι η με άτομα της ίδιας πάστας με τα οποία κάποια στιγμή θα γίνουν  εχθροί.

Το βασικό λάθος αυτών των ανθρώπων είναι να ενισχύουν την πεποίθηση τους και τον εγωισμό τους ,κρίνοντας από την επιτυχία τους  από  τους Ηλίθιους.

Οι άνθρωποι αυτοί είναι καταδικασμένοι να ζούνε με τα επικοινωνιακά τρικ…..                                                                                                                                    

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!