Το TROPAIO-NEWS Επισημάνει : Σημαντικό πρόβλημα στην Λαυρεωτική αποτελεί τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα σε διάφορα σημεία Κερατέα και Λαύριο.

Το θέμα θα πάρει εκρηκτικές  διαστάσεις αν ο Δήμος δεν λάβει τα προβλεπόμενα από το νόμο  μέτρα.

Φέτος με την αύξηση των τελών κυκλοφορίας όσοι δεν θέλουν να πληρώσουν, θα βγάζουν τις πινακίδες (άλλοι όχι) και θα παρατάνε τα αυτοκίνητα τους σε διάφορα σημεία στης  πόλης .

Έτσι θα γεμίσουν οι γειτονιές μας με ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ. Τα τμήματα εγκαταλελειμμένων οχημάτων του δήμου δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν ασχολούνται περισσότερο με αυτό το μείζον θέμα.

Πολλοί δρόμοι έχουν γεμίσει με αυτοκίνητα που έχουν εμφανή τα σημάδια της εγκατάλειψης, αλλά οι ιδιοκτήτες τους που δεν θέλουν να τα αποχωριστούν, τα έχουν μετατρέψει σε εστίες μόλυνσης  της πόλης μας, ενώ το σημαντικότερο στερούν και πολύτιμες θέσεις στάθμευσης.

Τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα αυτά δεν έχουν καμία αξία και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει πλέον απόσυρση, η Δημοτική Αρχή επιβάλλεται να  εντατικοποιήσει τους τρόπους περισυλλογής τους, ώστε να μην οξυνθεί περεταίρω  το πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας, αν θα γίνει σταδιακά, θα αποδώσει θέσεις στάθμευσης στους δημότες και θα διευκολύνει το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα εγκαταλελειμμένα οχήματα αποτελούν σοβαρές εστίες ακαθαρσίας και μόλυνσης.

TROPAIO-NEWS:  Η Καρδιά της  ενημερώσεις κτυπάει  ΕΔΩ!!