Οι πολίτες  με κίνδυνο τη ζωή τους  σκαρφαλώνουν  στης  κολόνες  να αντικαταστήσουν  την καμένη  λάμπα γιατί κάποιοι υπεύθυνοι  το έχουν ρήξη στη τεμπελιά.

Οι δημότες πληρώνουν φωτισμό  και φωτισμό δεν έχουν !!!

Είναι πραγματικά άξιο απορίας, γιατί δεν βγαίνουν κάποιοι υπεύθυνοι,  τις βράδυνες ώρες να δουν ποιες λάμπες είναι καμένες και  να τις αλλάξουν!

Και όχι τίποτε άλλο, αλλά γιατί τα παράπονα είναι και πολλά και δικαιολογημένα!

Για παράδειγμα, στην Κερατέα, αρκετοί κάτοικοι δηλώνουν ότι φοβούνται ακόμη και να βγουν από τα σπίτια τους λόγω του σκότους  που υπάρχει! «Περιμένουμε υπομονετικά να περάσουν κάποιοι και να δουν την κατάσταση που παρατηρείται, ελπίζοντας ότι θα μπορέσουν να αλλάξουν τις καμένες λάμπες».

Βέβαια, σ΄ αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το γνωστότατο «στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα»!

Οι «αρμόδιοι» τα βράδια δεν νοιάζονται τι συμβαίνει σε διάφορες  περιοχές στην Λαυρεωτική  και κυρίος στους  οικισμούς φαίνεται κάποιοι στο δήμο είναι ανεπαρκής .

Όμως, στην περίπτωση αυτή, είναι επιτακτική ανάγκη να επιλύσουν το πρόβλημα των ανθρώπων αμέσως , αφού είναι αστείο στην εποχή που ζούμε να κρατούν φακούς για να πάνε στα σπίτια τους!!!

Ένας  οικιστής  πολίτης   Μ.Κ

TROPAIO-NEWS : Αγαπητέ   μας αναγνώστη τα email  που έχουν φτάσει στο ηλεκτρονικό μας έντυπο δεν περιγράφετε,  η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, μην τους βάζετε δύσκολα…

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ