Πότε θα έλθει η ώρα του Εισαγγελέα ώστε να μαζέψει τους Εμπόρους του Ναού του Σολομώντα;

H “θαυματουργός” Παναγία της Τήνου (μια μεγάλη μπίζνα φοροδιαφυγής για την οποία σε ένα ευνομούμενο κράτος και όχι στην Κολομβία της Ευρώπης θα είχε επέμβει ήδη ο Εισαγγελέας), δεν κατάφερε να κάνει το θαύμα της και να σώσει έναν εξαίρετο άνθρωπο, τον δήμαρχο Σίμο Ορφανό που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών.
Ένας άξιος Δήμαρχος, υπέροχος άνθρωπος, άριστος οικογενειάρχης, ο οποίος αγαπούσε όσο κανείς την Τήνο.

Ο Σίμος Ορφανός γεννήθηκε το 1960 στην Τήνο, όπου έζησε τα μαθητικά του χρόνια. Το 1977, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και εκεί τελείωσε το Λύκειο. Είναι παντρεμένος με την Μαρίνα Σουράνη και έχουν τέσσερα παιδιά.
Εργάστηκε στα δομικά έργα, στο Τεχνικό Γραφείο του πολιτικού Μηχανικού Γιώργου Κρητικού. Υπηρέτησε την πατρίδα ως έφεδρος Αξιωματικός και φέρει το βαθμό του εφέδρου Λοχαγού.

Το 1984, επέστρεψε στην Τήνο και εργάστηκε στις επιχειρήσεις του πατέρα του, Ιωάννη Ορφανού. Από το 1991 που ο πατέρας του εκλέχθηκε Δήμαρχος Τήνου, ανέλαβε εξ ολοκλήρου και διευθύνει μέχρι σήμερα το Τεχνικό του Γραφείο και τις Επιχειρήσεις του.

Την ίδια στιγμή η Σκοτεινή Μπίζνα των Θαυμάτων καλά κραττεί και αναρωτιέται κανείς: Πότε θα έλθει η ώρα του Εισαγγελέα ώστε να μαζέψει τους Εμπόρους του Ναού του Σολομώντα;

-Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των άλλων αλλοφύλων…

Δεν υπάρχουν λόγια να αποδώσεις τις συνέπειες του ψεκασμού στην ψυχολογία της Αγέλης. Και πίσω απ΄όλο αυτό μια απίστευτη παραοικονομία εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. Ποιο είναι αυτό; Το περίφημο προσκύνημα στην Τήνο.

Πάνω από 20.000 νοματαίοι καταφθάνουν στο νησί κάθε μέρα στην διάρκεια του καλοκαιριού-κοντά στα 5.000.000 στην διάρκεια του έτους.

Μόνο ένα πλοίο μεταφέρει 2.000 πιστούς οι οποίοι καταφθάνουν το πρωί και αφού καταθέσουν τον όβολό τους στον ομώνυμο Ναό επιστρέφουν το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Οι φωτογραφίες και το κείμενο που μας έστειλε αναγνώστης του Κουρδιστού Πορτοκαλιού ο οποίος υπογράφει Θεϊκός Μαρκήσιος είναι από την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017!

Μόνο από ένα πλοίο αποβιβάστηκαν 1.000 νοματαίοι με προορισμό την Παναγία της Τήνου.

(Δεν υπάρχει σωτηρία-άλλοι 20 αιώνες μνημόνια)

Ενας πρόχειρος υπολογισμός της ιερής μπίζνας αγγίζει τα 30.000.000 εκατ. ευρώ. Κόβονται αποδείξεις στο ναό για τα τάματα, τα κεράκια, τα σταυρουδάκια και διάφορα άλλα αξεσουάρ της πίστης.

Ποιος διαχειρίζεται αυτό το ταμείο;

Ποιος ελέγχει τους διαχειριστές του ταμείου; Μιλάμε για τρελή κασαδούρα. Που πάνε αυτά τα λεφτά σε μια χώρα που έχει καμμιά 10.000 παπάδες περισσότερους από γιατρούς.

Ποιός (όνομα και επώνυμο) μετράει κάθε βράδι την κασαδούρα;

Που πηγαίνουν αυτά τα λεφτά;

Γίνεται κατάθεση σε τράπεζα ή μήπως διακινούνται οδικώς και ποιοι είναι οι αποδέκτες;

Ποιοι εκδότες και λοιποί άνθρωποι των ΜΜΕ (και διαδικτυακών) εμπλέκονται στην υπόθεση;

Θα ακολουθήσουν αυτό που λέμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις;

Καταλήγει (η κασαδούρα) στην Μονή Πετράκη ή κάπου άλλου;

Ποιοί κρατάνε το Ταμείο της Παναγίας της Τήνου;

Που δίνουν λογαριασμό;

Γιατί άνδρες του ΣΔΟΕ ντυμένοι πιστοί δεν κάνουν ντου στο Ναό ώστε να ακολουθήσουν την διαδρομή του χρήματος;

Δεν είναι κρίμα να μην πηγαίνουν τα λεφτά στα ταμεία του Σύριζα ώστε να κάνουν καμμιά αποτρίχωση και οι αγνές Συριζοπούλες αντί να κατευθύνονται σε μυστήριες και άγνωστες τσέπες.

Ποιος παίρνει την κασαδούρα της μέρας. Τα δηλώνει στην Εφορία; Κόβονται αποδείξεις;

Γνωρίζει ο φίλος του Σάκη Ρουβά, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, τι τζίρος γίνεται σ΄αυτό το άγιο μαγαζί;

Ποιος είναι ο ταμίας που μετράει καθημερινά την κασαδούρα που αφήνει πίσω της η αγέλη των πιστών;

Πως είναι δυνατόν με τέτοιο ταμείο να πληρώνονται οι μισθοί των παπάδων και των υπολοίπων αυτόκλητων μεσιτών του Θεού από τους Ελληνες φορολογούμενους;

Γιατί δεν γίνεται εδώ και τώρα ο περίφημος διαχωρισμός κράτους-εκκλησίας ώστε οι ψεκασμένοι με τους ψεκασμένους και οι υπόλοιποι στο πύρ το εξώτερον;Γράφει η Ιόλη Πιερίδη