Συναντήσαμε τον αρχισυντάκτη κ. Γιώργο Φλεβάρη στο γραφείο του στο τέλος  Νοεμβρίου.  Ανυπομονούσαμε να γνωρίσουμε από κοντά τον άνθρωπο που σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα  είναι  πανελλαδικά  γνωστό  το tropaio-news και όχι μόνο. Μας υποδέχτηκε χαμογελαστός. Η ανεπιτήδευτη συμπεριφορά του έσπασε αμέσως τον πάγο ανάμεσά μας. Γρήγορα διαπιστώσαμε πως συζητούσαμε με ένα άνθρωπο δραστήριο, με αγάπη για τη ζωή,  τον προβληματίζουν  πολλά  στην  πολίτικη  αλλά και τις τοπικές  κοινωνίες και ιδιαίτερα την Λαυρεωτική που δεν μπορούν να βρουν  τη  λύση τους  γιατί δεν υπάρχουν οι κατάληλοι άνθρωποι.

Μας μίλησε για της  ανθρώπινες αξίες που δυστυχώς έχουν ακρωτηριαστεί.

Μας μίλησε για τον τόπο του, με πίστη στις διαχρονικές αξίες που βοηθούν την κοινωνία να προοδεύσει, με ξεκάθαρες θέσεις, τις οποίες ανέπτυσσε με εντυπωσιακή άνεση.

Μας μίλησε για την Παιδεία κα τη νέα γενιά, που θα βρει το δρόμο της με εφόδια την μόρφωση , την αξιοπρέπεια, την αγωνιστικότητα, το ενδιαφέρον για τα κοινά. Μιλήσαμε ακόμα για πρότυπα (αυτά που επηρέασαν εκείνον, αλλά και αυτά που προβάλλονται σήμερα στους νέους … Φύγαμε με της καλύτερες εντυπώσεις ευχόμαστε από  καρδίας να συνέχιση αταλάντευτα την ανοδική του πορεία.

Οι μαθητές από  σχολειό της Αττικής.

TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα  λέμε ΟΛΑ!!!