Του Γιώργου Φλεβάρη : Αποφάσισα απόψε μέσω του TROPAIO-NEWS να μεταδώσω κάποιες φωτογραφίες που με έκανε πραγματικά να αγανακτήσω όλο και περισσότερο. Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι φωτιά όπως όλα δείχνουν και η κοινωνία έτοιμη να εκραγεί… Όταν τα Ανθρώπινα δικαιώματα εξοβελίζονται και η όποια ηθική παραμερίζετε… Να φυλάτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας και να έχετε το νου σας καθαρό και την Καρδιά σας δυνατή!

Αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα; Έτσι γίναμε, ενώ «αναμένονται νέα σκληρότερα μέτρα»; Τι θα γίνει αύριο; Όλες αυτές οι σκέψεις πέρασαν μέσα σε δευτερόλεπτα από το μυαλό μας , όταν γίναμε θεατές αυτής της εικόνας.
Οι φωτογραφίες , που βλέπετε είναι από μια λαϊκή αγορά στα Μεσόγεια Δύο άνθρωποι σαν όλους εμάς. Ούτε ζητιάνοι, ούτε άστεγοι. Θα μπορούσαν να είναι οι γονείς ή οι παππούδες μας.

Έχουν εργαστεί όσα χρόνια χρειάζεται για να βγουν στην σύνταξη. Έχουν πληρώσει τις «απαραίτητες» κρατήσεις των προηγούμενων ετών στο ταμείο τους, για να περάσουν… με αξιοπρέπεια τα χρόνια μετά την συνταξιοδότηση τους .
Έζησαν μια ζωή δουλεύοντας, για να περιμένουν τελικά να τελειώσει η λαϊκή αγορά, μπας και βρουν κάτι να φάνε… στον δρόμο.

Είναι θλιβερό και τρομακτικό. Οι ανθρώπινες ψυχές να καταντήσουν ρακοσυλλέκτες των τροφίμων στις λαϊκές , να περιμένουν υπομονετικά, να τελειώσει η λαϊκή πριν προλάβει το όχημα καθαρισμού του δήμου να μαζέψει τα… πεταμένα στους δρόμους τρόφιμα.
Δυστυχώς, το περιστατικό δεν είναι μοναδικό. Σε κάθε λαϊκή αγορά, κάθε μέρα δεκάδες συνάνθρωποι μας είναι στην ίδια κατάσταση.

Πώς θα είναι η κοινωνία μας μετά ένα χρόνο ; Πόσος κόσμος θα τρώει από τα σκουπίδια ; Τι μας περιμένει ακόμα;
TROPAIO-NEWS: Εδώ  τα λέτε και τα λέμε ΟΛΑ!!!