Εκπαιδευτικοί: Δεν άφησαν παιδιά να μπουν στο σχολείο επειδή δεν φορούσαν μάσκα


Tropaio: Μπράβο στους εκπαιδευτικούς, που έδηξαν υπευθυνότητα, και δεν υπέκυψαν σε κάποιους γονείς, που μας το παίζουν ιατροί επιστήμονες, όποιος δεν θα  φοάει μάσκα θα είναι ανεπιθύμητος στο σχολείο! Δεν θα παίζουμε με την υγεία των παιδιών μας.

Γονιός έκανε λόγο για «πληρωμένους γιατρούς της κυβέρνησης»

Αντιδράσεις καταγράφηκαν στο 55ο Δημοτικό Σχολείο Πάτρας από γονείς που πήγαν τα παιδιά τους χωρίς μάσκα. Η διεύθυνση του σχολείου δεν τα δέχτηκε και ζήτησε να μην μπουν στο σχολικό συγκρότημα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Open, τουλάχιστον 4 μαθητές έφτασαν χωρίς μάσκα στο σχολείο για να παρακολουθήσουν τον αγιασμό, αλλά δεν τους επιτράπηκε να γίνει αυτό.
Μάλιστα, γονιός που μίλησε στην κάμερα έκανε λόγο για «πληρωμένους γιατρούς της κυβέρνησης».
Οι γονείς που αντιδρούν στο μέτρο τη χρήσης μάσκας στο σχολείο, δήλωσαν πως θα συνεχίσουν αυτή την τακτική, καθημερινά, διότι δεν πιστεύουν όσα λένε οι λοιμωξιολόγοι.
Ένας πατέρας κρατώντας αγκαλιά τα δυο παιδιά του, τόνισε, σύμφωνα με το tempo24.gr: «Δεν τα δεχθήκαν τα παιδιά και μας είπαν να περάσουμε αργότερα για να πάρουμε τα βιβλία. Στερούν την πρώτη μέρα του σχολείου και τον Αγιασμό από τα παιδιά. Αυτό έγινε λόγω της μάσκας. Και εμείς και αξιόλογοι επιστήμονες έχουμε πει πως είμαστε αντίθετη. Εμείς θα συνεχίσουμε και αύριο και μεθαύριο το ίδιο».
Tropaio-news: Πρώτο Και Με Διαφορά!