Προτάσεις Κοινοτικού Συμβουλίου Κερατέας προς το Δήμο Λαυρεωτικής (φώτο)

Tropaio: To δημοτικό συμβούλιο κερατέας, ζητά πράγματα που είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν. Εδώ δεν μπορούν να φωταγωγήσουν την πόλη που είναι σε βαθύ σκοτάδι, δεν μπορούν να ποτίσουν τα δένδρα στο περιφερικό που ξεραίνονται, δεν μπορούν να μαζέψουν τα εγκαταλελειμμένα  Ι.Χ, δεν μπορούν να δενδροφυτεύσουν στο τέταρτο δημοτικό σχολειό, τα δένδρα έχουν ξεραθεί εδώ και χρόνια, είναι δυνατόν να υλοποιήσουν αυτά που επικαλείστε, για να μην τρελαθούμε!!!

Προτάσεις Κοινοτικού Συμβουλίου Κερατέας. Οι βασικοί άξονες και έργα που πρέπει δρομολογηθούν είναι:

Άμεση εφαρμογή Κυκλοφοριακής μελέτης στον κεντρικό άξονα της Κερατέας και την πεζοδρόμηση της πλατείας.

Συλλογικές προσπάθειες για την επέκταση του Προαστιακού προς Λαύριο. Στο μεσοδιάστημα θα πρέπει να διευθετηθεί η καθημερινή άμεση συγκοινωνία από την Κερατέα προς τον σταθμό του Κορωπίου.

Μεταφορά δημοτικών υπηρεσιών στην Κερατέα και προσπάθειες για μεταφορά και άλλων ιδιωτικών υπηρεσιών στη πόλη.

Άμεση κατασκευή κλειστού χώρου εκδηλώσεων στην πόλη με προϋποθέσεις για θεατρικές παραστάσεις, προβολές, χορευτικές εκδηλώσεις και συναυλίες.

Άμεση δημιουργία του Μουσείου πόλης στο κτίριο Μπία το οποίο θα στεγάζει την λαογραφική και ιστορική μας παράδοση και για το οποίο θα συνδράμουν όλοι οι φορείς της πόλης.

Άμεσες και καθολικές ενέργειες για την πλήρη λειτουργία του Κέντρου Υγείας, Αποκατάστασης & Αποθεραπείας «Κωνσταντίνος Πρίφτης» σαν κρατική μονάδα παροχής δωρεάν υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης και στελεχωμένο κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης.

Ενέργειες για την κατασκευή του 2ου Γυμνασίου Κερατέας στο χώρο που έχει ήδη προβλεφθεί στο νέο σχέδιο πόλης.

Άμεση εφαρμογή Τοπικού Σχέδιου Διαχείρισης Απορριμμάτων όπως έχει ψηφιστεί και την πλήρη υιοθέτηση όλων των ρευμάτων ανακύκλωσης/επαναχρησιμοποίησης, καθιστώντας την πόλη «παράδειγμα σε όλη την Ελλάδα» όπως αρμόζει μετά τον αγώνα που δώσαμε για το Οβριόκαστρο 9 χρόνια πριν. Και πολλά άλλα.

Tropaio: Πρώτο Και Με Διαφορά!